شیراز- ایرنا- استاد تمام علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز اظهار داشت: حدود یک دهه است که از دوران رای‌دهی به شخصیت‌ها عبور کرده‌ایم و مردم ما با هوشیاری و در نظر گرفتن شاخصه‌های مختلف، نسبت به انتخاب نمایندگان اصلح اقدام می‌کنند.

عبدالامیر جُرفی سه شنبه در گفت و گو با ایرنا ادامه داد:دوران موضع‌گیری قومی و نژادی در انتخاب نمایندگان خانه ملت به سر آمده است و با توجه به اعتلای فرهنگ عمومی و دانش و اطلاعات در جامعه، مردم به دنبال انتخاب افرادی هستند که بتوانند پاسخگوی نیازها و دغدغه‌های اقشار مختلف جامعه باشند.
این استاد دانشگاه بیان کرد: مردم انتظار دارند که نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی، در کنار برخورداری از صلاحیت‌های عمومی، راهکارهای مشخص و برنامه‌های مدونی برای رفع چالش‌ها و دغدغه‌های کنونی داشته باشد.

از دیدگاه این استاد دانشگاه مسائل مورد نظر مردم شامل مواردی همچون رونق‌بخشی اقتصاد، کاهش تورم، رفع فقر، تقویت اینترنت به دلیل گسترش کسب‌ و کارهای مجازی، اجتناب از فرصت‌ سوزی‌ها، اجرای راهکارهایی برای ممانعت از مهاجرت‌ نخبگان و دانش‌آموزان و توجه به مطبوعات است.
جرفی اظهارداشت: در حال حاضر زیر فشارهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی دشمنان نظام اسلامی قرار گرفته‌ایم و بایدراه بهانه‌جویی و مشکل‌تراشی را بر دشمنان قسم خورده نظام ببندیم.
وی افزود: یکی از افتخارات بزرگ ما برخورداری از قدرت برتر نظامی است. خوشبختانه در سطح بالایی از قدرت نظامی قرار داریم. همین امر، مانع از تهدیدات یا آسیب‌زنی به امنیت جامعه و سیطره یافتن دشمنان بر کشور می‌شود اما مهمترین چالش، اقتصاد است.
استاد دانشگاه آزاد واحد شیراز گفت: اکثر افراد جامعه انتظار دارند که نمایندگان اصلحی به مجلس راه یابند که علاوه بر جلوگیری از تهدید امنیت مرزی و داخلی، در زمینه رفع بیکاری، گسترش فعالیت‌های تولیدی،رفع موانع گسترش کسب و کارهای مجازی، کاهش تورم، تغییر قانون سنتی با گسترش سهم شرکای خارجی و داخلی از میزان ۴۹درصد به بالاتر و کاهش سهم دولتی از منابع ملی برای جذاب‌تر کردن سرمایه‌گذاری و تقویت چرخه اقتصاد صنعتی (گشودن راه جهت عضویت در W.T.O یا سازمان تجارت جهانی به منظور جلوگیری از فرار سرمایه)، تقویت گردشگری(با دارا بودن جذابیت‌های زیاد گردشگری و تنوع آن)، تصاحب بازارهای بین‌المللی و ... اقدامات شایسته‌ای انجام دهند.
جرفی بخش قابل توجهی از ترکیب جمعیتی کشور را جامعه‌ی شهری دانست و ادامه داد: اگر بهای زیادی به فعالیت‌های اجتماعی این گروه داده شود و درآمد آنها بر هزینه‌هایشان پیشی گیرد،از اتکای به درآمدهای نفتی کاسته می‌شود و مردم خود را موظف و ملزم می‌دانند با تأمین بودجه‌های عمرانی از محل درآمدهای خود یا همان پرداخت مالیات عمومی، در شکوفایی ایران سهم عمده داشته باشند.همانطور که در سایر کشورهای توسعه‌یافته، مردم ۶۰درصد از درآمدشان را به عنوان مالیات به دولت پرداخت می‌کنند.
وی پیشنهاد داد: در تعیین نمایندگان و نیز جلب بیشتر مشارکت عمومی، نیازمند نظرسنجی تناوبی هستیم تا میزان موافقت مردم با کاندیداها را در هر دوره بسنجیم و این کار موجب پویایی بیشترجامعه و افزایش میزان مشارکت عمومی می‌شود. جلب مشارکت مردمی اهمیت بسزایی دارد و موجب می‌شود افراد انگیزه بیشتری برای مشارکت در فرایند تعیین سرنوشت‌شان داشته باشند.
این کارشناس مسایل سیاسی و اقتصادی بیان کرد: مردم از روحانیون و مراجع تقلید حرف‌شنوی دارند و برای تعیین نمایندگان مجلس و دعوت به هر نوع فعالیت سرنوشت‌ساز، روحانیون می‌توانند نقشی اساسی، روشنگر و هدایتگر داشته باشند.