به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان اردبیل، رئیس جهاد دانشگاهی استان با اشاره به فعالیتهای مجموعه در بخشهای گوناگون آموزشی و کارآفرینی، پژوهشی و فناوری، فرهنگی و درمانی گفت: این نهاد علمی و انقلابی در زمینههای مرتبط میتواند مکمل فعالیتهای ادارهکل صنعت، معدن و تجارت باشد.
حسام رسولی، حوزه صنعت را تاثیرگذارترین بخش در بحث توسعه همه جانبه استان دانست و اضافه کرد: بخش صنعت با توجه به گستره و تنوع فعالیتهای صورت گرفته، میتواند ابزار مناسبی در راستای توسعه متعادل اقتصادی و به دنبال آن توسعه سایر جنبههای فرهنگی، اجتماعی و علمی باشد.
وی با بیان اینکه آموزشهای تخصصی و کارآفرینی یکی از محورهای فعالیت جهاد دانشگاهی استان اردبیل است، اظهار کرد: ارایه آموزشهای اشتغالمحور و مهارتمحور در اولویت فعالیتهای معاونت آموزش و کارآفرینی این مجموعه است و این نهاد فراتر از اشتغال، به کارآفرینی تاکید دارد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل در ادامه به واحدهای تولیدی و صنعتی این استان اشاره کرد و افزود: با وجود فعال بودن بخش صنعت در این استان، هنوز نتوانسته جایگاه و پایگاهی درخور پیدا کند و فرهنگ نگاه صنعتی و نسلهای جدید صنعت مسائلی هستند که نیاز به توجه جدی دارند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل نیز از برنامهریزی برای ساماندهی واحدهای صنفی، معدنها و واحدهای صنعتی خبر داد و گفت: علاقهمندی وجود دارد که در زمینه آموزش نیروهای انسانی برای بحث اشتغال در بخش صنعت از ظرفیت و امکانات جهاد دانشگاهی بیشتر استفاده شود.
مسعود ایرانی عنوان کرد: ارتقای سطح دانش و مهارت بخش خصوصی فعال در بخشهای صنعت و معدن، استقرار چرخه مدیریت بهرهوری، عارضهیابی در بنگاههای اقتصادی با هدف افزایش بهرهوری و تعالی عملکرد، گسترش همکاریها در حوزههای آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی، همکاری در زمینه رتبهبندی و ارزیابی واحدهای دارای پروانه فعالیت تحقیق و توسعه از جمله موضوعهایی است که در قالب تفاهمنامه مورد نظر پیگیری خواهد شد.
افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهرهبرداری در حال حاضر در نقاط مختلف استان اردبیل فعال هستند.
استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمالغربی ایران و همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، زنجان و کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.