سید محمد حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمه سلامت طبق انعقاد تفاهم نامه با سازمان بهزیستی حدود ۵۹ کدخدمتی را در اختلالات بینایی، جسمی حرکتی، شنوایی، کم توان ذهنی، اختلالات روانی، صوتی و گفتاری پوشش میدهد.
وی با بیان اینکه سیاستهای سازمان بیمه سلامت در ۲ سال گذشته در زمینه توانبخشی با رویکرد مثبت همراه بود، افزود: نگاه بیمه سلامت ایجاد حمایت بیمه ای برای خدمات توانبخشی است.
به گفته وی، پوشش خدمات توانبخشی در افراد اوتیسم برای نخستین بار و انعقاد تفاهم نامه مشترک با سازمان بهزیستی از جمله دستاوردهای بیمه سلامت در دولت سیزدهم در حمایت از جماعه هدف است.
این مسوول بیان کرد: تشکیل صندوق بیماران خاص و صعب العلاج که از سال گذشته شکل گرفت، از دیگر دستاوردهای بیمه سلامت در دولت سیزدهم در راستای توسعه خدمات برای بیماران خاص و صعب العلاج محسوب میشود.
آمادگی بیمه سلامت برای طرف قراردادشدن با مراکز توانبخشی سمنان
مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان تصریح کرد: علاوه بر پوشش خدمات در بخش دولتی، پرداخت در بخش عمومی غیردولتی، خیریه و خصوصی نیز به میزان ۷۰ درصد تعرفه بخش مربوطه، در تعهد سازمان بیمه سلامت قرارگرفته است و در زمان حاضر امکان عقد قرارداد به صورت حضوری و الکترونیکی برای تمامی مراکز مجاز ارائه دهنده خدمات توانبخشی در استان سمنان فراهم است.
حسینی اضافه کرد: ۷۳ مرکز توانبخشی با اداره کل بیمه سلامت استان قرارداد همکاری دارند که از این تعداد ۵۶ مرکز فیزیوتراپی، هشت مرکز کاردرمانی، پنج مرکز گفتاردرمانی، یک مرکز بینایی سنجی، ۲ مرکز شنوایی سنجی و یک مرکز ارتوپدی فنی است.
وی تاکید کرد: ارایه خدمات توانبخشی به مولفههایی از جمله تامین نیروی انسانی متخصص، تامین منابع مالی مناسب و به موقع و متولی واحد نیاز دارد و سازمان بیمه سلامت در سالهای گذشته توجه ویژه ای به موضوع توانبخشی داشته و حمایت های مناسبی در این زمینه برقرار کرده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان گفت: بیمه سلامت برای تداوم و توسعه ارایه خدمات توانبخشی به منابع مالی پایدار نیاز دارد و ضروری است این مهم مورد توجه دولت، مجلس شورای اسلامی و سایر سیاست گذاران حوزه سلامت قرار بگیرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ۳۰ درصد جمعیت استان سمنان برابر با ۲۵۳ هزار و ۴۵۵ نفر زیر چتر بیمه سلامت هستند.