روح اله خدابنده لو روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین ۸۷۹ نفر دارای معلولیت و ۲۴۱ نفر نیز از نیازمندان تحت پوشش مشوق های بیمه ای خویش فرمایی و کارفرمایی معلولین دریافت کردند.
خدابنده لو اضافه کرد: بر اساس ماده ۴۲ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، ۱۰۰ درصد هزینه های افراد حقیقی و حقوقی در جهت احداث، تجهیز، توسعه و مناسب سازی تمامی مراکز کارآفرینی، حرفه آموزی و آموزشی مورد نیاز افراد دارای معلولیت با تایید بهزیستی به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی محسوب می شود.
وی اضافه کرد: کارفرمایان در ازای استخدام فرد دارای معلولیت می توانند با ارائه نامه تایید شده توسط ادارات بهزیستی استان به ادارات مالیاتی، تمامی هزینه های انجام شده به واسطه اشتغال افراد دارای معلولیت را مشمول معافیت مالیاتی کنند.
این مسوول در خصوص پرداخت یارانه ارتقای کارایی افراد دارای معلولیت نیز گفت: سازمان بهزیستی بر حسب شدت معلولیت ۳۰ تا ۵۰ درصد از حداقل دستمزد ماهانه مصوب شورای عالی کار را به عنوان مشوق به کارفرمایان بخش غیردولتی در قبال به کارگیری افراد دارای معلولیت با تائید کمیته اشتغال سازمان بهزیستی پرداخت می کند.
به گفته وی، حداقل حقوق برای افراد با شدت معلولیت خفیف ۳۰ درصد، متوسط ۴۰ درصد و شدید ۵۰ درصد از سوی سازمان بهزیستی قابل پرداخت است که حداکثر تا پنج سال تحت نظارت و پیگیری مددکار مرکز مثبت زندگی انجام می شود.
خدابنده لو افزود: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی منجر به قطع کمک هزینه های مستمر نظیر مستمری ماهانه و کمک هزینه نگهداری فرد دارای معلولیت در منزل یا حق پرستاری نمی شود.
وی یادآور شد: مددجویان بهزیستی می توانند برای دریافت تسهیلات اشتغال با مراجعه به مراکز خدمات بهزیستی (مثبت زندگی) درخواست خود را ثبت کنند.