تهران- ایرنا- امسال در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه های ایران اهالی رسانه سعی کردند با خلاقیت های بصری مخاطبان بیشتری را به خود جذب کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه های ایران در حالی بعد از ۶ سال وقفه با شعار نجستم همیشه جز از راستی آغاز شد که بیش از ۶۰۰ رسانه و مجموعه‌های خلاق و دانش‌بنیان فعال در این حوزه میزبان اهالی رسانه، فرهنگ و فناوری هستند.

در بین غرفه ها که قدم می زنم چشمم به یک بنر می خورد که روی آن نوشته شده ثبت عکس یادگاری و جلوی غرفه ابنا ( خبرگزاری بین المللی اهل بیت (ع)) گذاشته شده است، داخل غرفه هم یک پارچه سبز رنگ نصب شده و افراد جلوی آن می ایستد و عکس می گیرند، از مسئول این غرفه می پرسم از چه کسانی عکس گرفته می شود و عکس ها چگونه به دست افراد می رسد می گوید: هر کسی دوست داشته باشد عکاس ما از او عکس می گیرد و بعد از ادیت، فایل آن عکس را از طریق شبکه های اجتماعی برای آنها می فرستد.

فاطمه یکتا هدف از این کار را ترویج تشییع در جهان اسلام عنوان کرد و ادامه داد: افراد زیادی در رده های سنی مختلف برای گرفتن عکس به این غرفه مراجعه کردند حتی چند تن از آنها کودکان ۲ تا ۵ ساله بودند.

وی افزود: یکی از کارهای خلاقانه ما گذاشتن خرما ارده و چایی برای پذیرایی است خرما و ارده موثق به اربعین است ما خواستیم یاد اباعبدالله در غرفه ما پا برجا باشد، هر کس خرما و چایی می خورد می گوید با این پذیرایی به یاد پیاده روی اربعین افتادیم.

مسئول غرفه ابنا توضیح داد: سایت ابنا به ۲۶ زبان دنیا فعال است وفعالیت ما عموما خارج از کشور است مثلاً در کشور مالزی« کامل ظهیری» از شیعیان بزرگ این کشور با ما همکاری می کند.

یکتا افزود: در این غرفه برنامه های گوناگون نظیر مسابقه در انتظار یار به مناسبت نیمه شعبان هم برگزار می شود.

من یک سلبریتی هستم؟

کمی جلوتر که می روم یک قاب که دور تا دور آن عکس سلبریتی ها چاپ شده و زیر آن نوشته شده من یک سلبریتی هستم؟ توجه مرا به خود جلب می کند بالای غرفه با عنوان روزنامه هنرمند مزین شده است از مسئول مدیر مسئول روزنامه های هنرمند و خوب می پرسم این قاب چیست می گوید: این قاب برای برای طرفداران هنرمندان در نظر گرفته شده، برخی از هنرمندان هم در این قاب عکس یادگاری گرفته اند.

مهدی احمدی افزود: افراد بعد از گرفتن عکس، سلبریتی مورد علاقه خود را زیر آن پست اضافه می کنند و از این طریق می توانند علاوه بر حمایت از هنرمندان در مسابقه من یک سلبریتی هستم؟ شرکت کنند.

وی هدف از این اقدام را جذب مخاطب عنوان کرد و گفت: چون این کار جنبه فان دارد افراد زیادی دوست دارند با این قاب عکس یادگاری بگیرند.

رای بدیم که چی بشه؟

همچنین یک صندوق که بر روی آن نوشته شده رای بدیم که چی بشه؟ روی میز جلوی غرفه جهان نیوز گذاشته شده است، از مسئول این غرفه درباره علت گذاشتن آن می پرسم، می گوید: می خواهیم از نظرات مردم جویا شویم، بعد نظرات قابل انتشار که بی ربط و توهین نباشد حتی اگر نقد باشد در پایگاه اطلاع رسانی جهان نیوز منتشر می شود.

شطرنج بازی در نمایشگاه رسانه

محمد هادی افزود: موافقان و مخالفان در این نظرسنجی شرکت کردند.

غرفه رخ در رخ یکی دیگر از غرفه هاست که به خاطر چیدن دو صفحه بزرگ شطرنج بر روی زمین نظر مرا به خود جلب کرد، مریم پارسا مسئول غرفه می گوید: این غرفه تخصصی شطرنج است هدف از چیدن دو صفحه شطرنج آشنا شدن افراد با این ورزش و بازی و درگیر کردن ذهن است.

وی افزود: افراد مختلفی در رده سنی ۱۲ تا ۶۰ سال در نمایشگاه روی زمین دور این صفحات شطرنج نشسته و بازی کرده اند. اینجا سوالاتی درباره شطرنج طراحی می شود و بعد از قرعه کشی به افراد هدیه داده می شود.

جبلی سمسارزاده را در آغوش کشید

پیمان جبلی رییس رسانه ملی هنگامی که اصغر سمسار زاده هنرمند پیشکسوت سینما و تئاتر از غرفه ایرنا خارج می شد با تو مواجه شد و او در آغوش گرفت.

کمبود دستگاه خودپرداز در نمایشگاه

اهالی رسانه از نبود دستگاه خودپرداز در نمایشگاه رسانه های ایران گلایه دارند برخی از آنها می گویند در این چند روز ما به پول احتیاج داشتیم اما دستگاهی در محوطه نمایشگاه وجود ندارد اگر هم هست جلوی دید نیست ما چیزی ندیدیم.

قانون حمایت از معلولان باید اجرا شود

یک مرد معلول پلاکاردی با مضمون قانون حمایت از معلولان باید اجرا شود بر گردان انداخته بود و در نمایشگاه قدم می زد تا شاید رسانه ها این مطالبه جامعه معلولان را از متولیان امر پیگیری کنند یا مسئولی او را ببیند و فکری به حال آنها کند.