به گزارش خبرنگار ایرنا، بازسازی چمن ورزشگاه هفت تیر بابل که از خرداد ماه سال جاری آغاز شد با پایان خاک برداری و زیر سازی های فنی که با هفت هزار تن مخلوط انجام شد تخصیص اعتبار جدید فرایند تکمیل بازسازی چمن این ورزشگاه را شتاب داد.
بعد از گذشت کمتر از ۱۰ ماه از آغاز بازسازی این ورزشگاه که با خاک برداری ۴۰ سانتی چمن طبیعی قبلی آغاز شد در سه لایه ۲۰ سانتی متری و در مجموع ۶۰ سانتی متری زیرسازی انجام شد.
این مقدار خاک برداری و زیر سازی هفت هزار تنی در این ورزشگاه کار بزرگی بود، و با توجه به اینکه این ورزشگاه در منطقه چاله زمین بابل واقع شده است و خروجی آب از این زمین فوتبال با مشکل انجام می شد، زیرسازی و ارتفاع ۶۰ سانتی برای این زمین چمن یک ضرورت اساسی بود.
به گفته مسوولان امر کانالهای زهکشی، نصب عایق های حرفه ای که در زمین فوتبال شمال بی نظیر است، نصب لوله های زهکشی شده، و در نهایت با سنگ ریزه های در ابعاد هشت تا ۱۲ میلی متر شن ریزی انجام گرفت.
لوله کشی آبیاری تحت فشار و دستی در این ورزشگاه انجام شد و از طرف دیگر لوله کشی گرمایش کف زمین فوتبال شروع شد.
با توجه به اینکه این زمین ورزشی در یک گودال بزرگ احداث شده است هدایت آبهای حاصل از زهکشی کار بسیار مهمی بود که انجام شد.
علاوه بر کارهای انجام شده یک لایه شن ریزی روی لوله ها ی گرمایش و در نهایت پخش کردن خاک پیت ماس که مخصوص کاشت چمن است در این ورزشگاه باید در ادامه روند بازسازی انجام شود که با اعتبار تخصیص یافته این فرایند هم انجام خواهد شد.
چاه مخزن برای آبیاری و تاسیسات آن از جمله طرح های زیر ساختی مهم برای بازسازی چمن این ورزشگاه است که باید انجام شود.
سرمایه گذاری ۳۵۰ میلیارد ریالی
رئیس اداره ورزش و جوانان بابل در گفت گو با خبرنگار ایرنا بیان داشت: دولت تا کنون برای بازسازی این ورزشگاه ۳۵۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.
لیلا عرب اظهار داشت: با توجه به اینکه بازسازی چمن ورزشگاه هفت تیر بابل باید به همراه تکمیل برخی از زیر ساخت ها و تاسیسات باشد تا کنون حدود نیمی از کارها به انجام رسیده است.
وی با بیان این مطلب که تهیه مصالح کیفی و فنی مورد نیاز برای بازسازی این ورزشگاه بسیار مهم است، ادامه داد: ظرافت و کیفیت به کار رفته مصالح برای این ورزشگاه تا کنون بر اساس استانداردهای لازم انجام شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان بابل گفت: بذر پاشی چمن برای این ورزشگاه باید در فصل بهار انجام شود و زودتر از این موعد امکان پذیر نیست.
این مقام مسوول تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرستان بابل حدود ۲۱ هزار ورزشکار سازمان یافته دارد تامین نیازهای این ورزشکاران یک ضرورت مهم است که در حال انجام می باشد.
به گزارش ایرنا، ورزشگاه هفت تیر هنگام آغاز طرح توسعه فاز نخست چهار هزار صندلی داشت که در این طرح ۲ هزار صندلی به آن اضافه شد تا بتواند فضای بیشتری برای فوتبال دوستان بزرگ ترین شهرستان مازندران فراهم کند.
این طرح طبق گفته مسوولان وقت ۶ میلیارد ریال هزینه داشت که ۲ هزار متر مربع فضا برای نصب صندلی های جدید، اتاق رختکن بازیکنان مهمان و میزبان، اتاق مربی، اتاق داوران و ناظر فدراسیون در ضلع غربی اضافه شد.
براساس برنامه ریزی انجام شده قرار بود طرح توسعه و تجهیز فاز دوم به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در ضلع شمالی ورزشگاه اجرایی شود تا بتواند تعداد صندلی های آن را به ۱۰ هزار عدد برساند.
گام دوم در ظاهر به سرانجامی نرسید و به همین دلیل ورزشگاه شهدای هفت تیر بابل که در سالهای نه چندان دور با بازی تیم های خونه به خونه مازندران و دریای کاسپین روزهای شادی را برای بابلی ها به ارمغان می آورد به علت شرایط نامساعد زمین و فقدان امکانات حداقلی از نظر سازمان لیگ، اجازه برگزاری بازیهای تیم فوتبال دسته یکی را نداشت.