به گزارش ایرنا، رسول سواری روز چهارشنبه در حاشیه یازدهمین میز خدمت شرکت شهرکهای صنعتی استان در شهرک صنعتی راوند کاشان، با بیان اینکه ایجاد شهرکهای تخصصی از برنامههای شرکت شهرکهای صنعتی استان در سال جاری بوده است، افزود: هم اکنون در این زمینه توسعه شهرک فرآوری مواد معدنی نایین، شهرک کیف، کفش و پوشاک، شهرک صنایع دارویی و همچنین شهر شیمی پارک اصفهان در دتسور کار قرار دارد.
وی با تاکید بر توجه ویژه دولت به صنایع کوچک استان اظهار داشت: تکمیل زیرساختها و تامین امکانات مورد نیاز صنعتگران و واحدهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان یکی از اهداف و وظایف اصلی شرکت شهرکهای صنعتی است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی اصفهان ادامه داد: تسهیل خدمات و بررسی مسائل صنعتگران از طریق برگزاری میز خدمت در محل شهرکهای صنعتی و تامین تسهیلات ویژه، حق انتفاع و مشوقات در نظر گرفته شده برای سرمایه گذاران، راه را برای توسعه اقتصاد و اشتغال، همچنین سرمایه گذاری، هموار میکند.
وی با اشاره به برگزاری یازدهمین میز خدمت شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان در شهرک صنعتی راوند کاشان، خاطرنشان کرد: امروز در شهرستان کاشان حضور پیدا کردیم تا درخواست صنعتگران واحدهای صنعتی مستقر در این منطقه را بررسی و رفع کنیم.
سواری با بیان اینکه برای افزایش تولید باید موانع مقابل روی تولیدکنندگان رفع شود، اضافه کرد: تلاش ما بر این است که به لحاظ لُجستیک، حمایت لازم از واحدهای تولیدی استان اصفهان را فراهم کنیم.
به گزارش ایرنا، یازدهمین میز خدمت شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان امروز (چهارشنبه) در شهرک صنعتی راوند کاشان برگزار شد و به ۴۸ صنعتگر مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی این شهرستان خدمات ارایه شد.
به گزارش ایرنا، ۸۰ شهرک صنعتی مُصوب در اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.
تاکنون ۵۰ درصد از شهرکهای این استان به ظرفیت نهایی خود رسیدهاند و هماینک بیش از ۱۷۰ هزار نفر در شهرکها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال استان اصفهان مشغول کار هستند.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال دارد و با حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتیترین استان کشور به شمار میآید.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۸ هزار نفر و برخورداری از نزدیک به یکهزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و ۱۳ شهرک، ناحیه و منطقه صنعتی در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.
شهرک صنعتی راوند در کنار جاده کاشان به قم و در کیلومتر پنج کاشان و در ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد و عمده محصولات و فعالیتهای مستقر در این شهرک ۸۰ هکتاری مربوط به صنایع و کارخانجات فرش است.