علیرضا صادق روز پنحشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: روند جوجه ریزی در سطح استان مطلوب است و در این راستا هیچ محدودیتی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: ۱۲۲ واحد مرغداری با ظرفیت تولید سه میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوره در سطح استان وجود دارد که در هر یک سال چهار بار جوجه ریزی انجام می شود.
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تصریح کرد: یک میلون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در بهمن ماه سال جاری برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در مرغداری های استان انجام شد.
وی بر حمایت از مرغداران این استان تاکید کرد و افزود: مرغ داران علاوه بر توزیع مرغ در داخل و خارج استان می توانند تولیدات خود را در قالب خرید حمایتی به شرکت پشتیبانی امور دام استان نیز تحویل دهند.
صادق افزود: دولت برای حمایت از این تولید کنندگان تمهیدات خرید حمایتی را اندیشیده است و با توجه به اینکه تولید در استان مناسب است مشکلاتی برای تامین گوشت سفید در استان نخواهیم داشت.
وی بر رونق صنعت مرغ استان تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه نگاه ویژه ای برای تامین گوشت مورد نیاز شهروندان وجود دارد به این صنعت نیز باید توجه شود که از بانک های عامل می خواهیم تا تسهیلات مورد نیاز مرغداران برای ایجاد، توسعه و خرید تجهیزات مورد نیاز اختصاص دهند.
سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی ۲۶ کیلوگرم است.