عباس کریمی روز پنجشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در گفت و گو با خبرنگاران ایرنا، تجربه ۳۵ ساله خود در حوزههای مدیریتی و آشنایی با مسائل منطقهای و کشوری را از جمله انگیزههای خود برای حضور در عرصه رقابتهای انتخابات مجلس شورای اسلامی ذکر کرد و گفت: با وجود اینکه در حوزههای مختلف قابلیتهای بسیار خوبی داریم، اما ضعف عملکردها در حوزههای مدیریتی موجب شده است که مردم از نظر اقتصادی در تنگنا قرار بگیرند.
وی مشکلات اقتصادی، بیکاری، تورم و رانت را از جمله مسائلی عنوان کرد که مجلس آینده باید به آنها ورود کند و افزود: انتظار میرود نمایندگان مجلس برای بهبود وضعیت اقتصادی راهبردهای لازم را تصویب کرده و با هماهنگی و همکاری دولت برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی یادآورشد: برای ایجاد تغییر، تحول و توسعه کشور لازم است که همه به صورت جدی و حداکثری در پای صندوقهای رای حضور داشته و به افراد دارای صلاحیت که میتوانند در چهار سال آینده برای کشور برنامهریزی کنند، رای بدهیم.
ساختار اداری کشور نیازمند بازنگری است
کریمی با بیان اینکه ساختار اداری کشور نیازمند بازسازی و بازنگری است، گفت: برای تضمین آینده مدیریت کشور باید به نخبگان و شایستگان توجه کنیم و در این راستا باید نظام پرداخت هم باید اصلاح و عادلانه شود.
وی با تاکید بر لزوم بازنگری در نظام سلامت تصریح کرد: باید بیمه همگانی در کشور گسترش یابد و بیمارستانها و مراکز خدماترسانی ما از حالت انتفاعی خارج شوند و برای خدمت به مردم تلاش کنند.
نامزد انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با بنگاهداری دولت مخالفم، ادامه داد: شرکتهای غیرحاکمیتی به مردم واگذار شود و از محل درآمدهای حاصل از فروش شرکتهای دولتی در راستای توازن منطقهای در استانهای کمبرخوردار سرمایهگذاری شود.
کریمی ایجاد صنایع مادر را از جمله راهکارهای مدنظر خود برای رفع بیکاری در استان عنوان کرد و افزود: علاوه بر این برای استفاده از ظرفیتهای توانمند انسانی و نخبه، باید بنیاد نخبگان را تقویت کنیم و از دانشجوی نخبهای که فارغالتحصیل شده و قصد خدمت به مردم خود را دارد حمایت عملی کنیم.
وی مسکن را از جمله چالشهای اصلی و مبتلا به خانوارها و جوانان کشور و استان عنوان کرد و گفت: دولت میتواند با انبوهسازی و احداث و واگذاری خانههای ۶۰ تا ۷۰ متری به جوانانی که تازه ازدواج کردهاند، بخش بزرگی از موانع را از پیش پای آنان بردارد و در این زمینه مجلس هم میتواند با قانونگذاری مسیر را برای تحقق این هدف فراهم کند.
کریمی با اشاره به نقش و جایگاه کشاورزی در اقتصاد استان اردبیل اظهار کرد: باید کشاورزی را به عنوان پایه اقتصاد ملی مورد توجه قرار دهیم، چرا که کشاورزی نه تنها نیاز داخلی را تامین میکند، بلکه حتی میتواند نیازهای منطقه را تامین کرده و ارزآوری قابل توجهی برای کشور داشته باشد.
کشاورزان چشم انتظار حمایتهای عملی دولت و مجلس هستند
نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی دستیابی به این هدف را مستلزم حمایت عملی از کشاورزان عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا مجلس هم میتواند از کشاورزان حمایتهای بیشتری داشته باشد و یکی از برنامههای من در صورت ورود به مجلس شورای اسلامی ارائه طرح جامع تامین اجتماعی کشاورزان است.
وی آب و ارتباطات را چالشهای اصلی استان اردبیل عنوان کرد و گفت: اردبیل با دریای خزر حدود ۵۰ کیلومتر فاصله دارد و برای نیاز استان میتوانیم از دریای خزر و حقآبهای از رودخانههای ارس و قزل اوزن داریم منابع مورد نیاز را تامین کنیم.
کریمی وحدت و همدلی نمایندگان استان در مجلس را از جمله مسائلی عنوان کرد که در استفاده از ظرفیتهای ملی و توسعه استان بسیار مهم و موثر است و افزود: اگر مردم به من اعتماد کنند، شورای عالی توسعه استان را متشکل از نمایندگان مجلس امام جمعه و مدیران دستگاههای تخصصی پیشنهاد خواهم کرد.
این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این شورا اولویتهای استان در حوزههای مختلف را احصا، تدوین کرده و نمایندگان بر اساس اولویتهای این شورا مطالبات را از مجلس، دولت و دستگاههای دیگر پیگیری خواهند کرد و همین مساله موجب ایجاد همدلی و وحدت بین نمایندگان هم خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای کشاورزی اردبیل بهویژه در منطقه مغان اظهار کرد: در صورت تعیین تکلیف منطقه آزاد و اتصال راهآهن به شمال استان و مرز جمهوری اسلامی میتوانیم از ظرفیت بازار ۳۵۰ میلیونی منطقه قفقاز و آسیای میانه استفاده کرده و گامهای اساسی برای ثروتآفرینی در استان داشته باشیم.
به گزارش ایرنا ، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۱۱ اسفندماه همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برگزار خواهد شد ، استان اردبیل که پنج حوزه انتخابیه دارد، از هفت کرسی در مجلس شورای اسلامی و ۲ کرسی در مجلس خبرگان رهبری برخوردار است.
بنابر اعلام ستاد انتخابات استان اردبیل، یک هزار و ۳۸۳ صندوق شامل ۶۱۳ صندوق شهری و ۷۷۰ صندوق روستایی برای اخذ رای در نقاط مختلف این استان پیشبینی شده است و حدود ۳۰ هزار نفر نیز به عنوان عوامل اجرایی در فرایند برگزاری انتخابات پیشرو مشارکت خواهند داشت.
استان اردبیل که با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر (بر اساس آخرین سرشماری در سال ۱۳۹۵) در شمال غربی ایران و همجوار با استانهای آذربایجان شرقی، زنجان و کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد، در این دوره از انتخابات حدود یک میلیون نفر از ساکنانش واجد شرایط رای دادن هستند.