حجت الاسلام محسن ابراهیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شاید در نگاه اول این گونه به نظر برسد که مجلس خبرگان رهبری و انتخابات آن با مسائل محلی و منطقه ای بی ارتباط است ، اما با توجه به ارتباط مستقیم وظایف نمایندگان مجلس خبرگان با مساله زمامداری و حکمرانی جامعه اسلامی، اهمیت آن در سرنوشت تمامی نقاط کشور بیشتر مشخص می شود.
وی ادامه داد: با سه شعار راهبردی وارد کارزار انتخابات مجلس خبرگان شدهام و در صورت موفقیت، این برنامهها می تواند کمیسیون های مجلس خبرگان را فعالتر کند.
وی این شعارها را اقتدار نظام اسلامی، انسجام ملی و تقریب مذاهب اعلام و اضافه کرد: بالاترین رکن نظام جمهوری اسلامی رهبری است که برای تحقق آن، باید یک مجلس خبرگان قوی داشته باشیم.
به گفته این مدرس حوزه و دانشگاه، برآیند آن تاثیر مستقیم بر اقتدار نظام در ابعاد مختلف از جمله جمهوریت است و در کنار آن احصای مشکلات مختلف جامعه نیز اهمیت ویژهای دارد.
حجت الاسلام ابراهیمی ادامه داد: نظام اسلامی در ایران هم اکنون اقتدار خوبی در بسیاری از حوزه ها از جمله حوزه نظامی دارد که این اقتدار باید به تمام حوزه ها تسری یابد.
وی اضافه کرد: اقتدار نظام در جمهوریت و جلب رضایت مردم است که خبرگان رهبری میتوانند ارتقای این رضایتمندی را از مسئولان بخواهند هر کجا ترک فعل و خطایی که خدشهای به رضایت مردم وارد میشود می بینند، باید بلافاصله تذکر دهند.
به گفته حجت الاسلام ابراهیمی تقریب مذاهب نیز مسئله مهمی است که باید از مجلس خبرگان رهبری دنبال شود و در مقیاس و بُرش استانی نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: در مسئولیتهایی که تاکنون بودهام این دیدگاهها را مطرح کرده و به صورت رویکرد عملی دنبال کرده ام.
رییس اسبق دانشگاه تقریب مذاهب هرمزگان خاطرنشان کرد:کتابهای درسی باید تقریب مدار باشد و تفسیر و تاریخ ادیان نیز باید تقریب محور شوند و لازم است این حرکت از جامعه علمی و بین علما آغاز شود.
وی توضیح داد: در تمامی مناصب قبلی خود در دانشگاهها، پیگیر واگذاری سمت به اهل سنت بوده ام و بهترین راه تقریب را استفاده از ظرفیت آنها در مسئولیتها میدانم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر لزوم تلاش همهجانبه و فراگیر برای تحقق مشارکت حداکثری گفت: انتخابات در هر دوره ای مهم بوده اما از نگاه بین المللی در این دوره اهمیت بیشتری دارد چرا که اکنون جریان مقاومت را داریم که پیروزیهایی در غزه و دیگر مناطق داشتند.
از سوی دیگر دشمنان هم به یکدیگر نزدیکتر شدهاند و تلاششان منزوی کردن جریان مقاومت است و این جریان نیز همه امیدشان به اقتدار ایران است که در مشارکت مردم معنا پیدا میکند.
حجت الاسلام ابراهیمی توضیح داد: با مشارکت حداکثری دشمنان مشترک ما و جریان مقاومت، مایوس شده و جریان مقاومت تقویت میشود و نظام سلطه با دیدن همراهی مردم جرات فکر کردن به تعرض را هم نخواهد داشت.
وی یادآور شد : نباید فراموش کنیم که این اولین انتخابات در ایران بعد از شهادت سردار سلیمانی است و از سوی دیگر دشمن در اغتشاشات هم تلاشش بر عدم مشارکت در انتخابات بود که مجموعه اینها وظایف همگان برای شرکت در انتخابات را سنگین تر می کند.
حجت الاسلام ابراهیمی در پایان متذکر شد: همیشه رقابت گرایشها و جناحها وجود داشته و اکنون نیز ادامه دارد اما نقطه مشترکشان این است که همه تلاش میکنند انتخابات پرشوری برگزار شود.