به گزارش خبرنگار ایرنا، در این آیین که شخصیتهایی چون آیتالله سید جواد علوی بروجردی از استادان حوزه علمیه قم حضور داشتند یاد و نام آن عالم ربانی گرامی داشته شد.
در این آیین پس از تلاوت آیههایی چند از کلامالله مجید و ذکر مصیبت، یکی از اساتید حوزه علمیه قم، طی سخنانی با اشاره به برخی ویژگیهای مرحوم علوی گرگانی اظهار داشت: بیش از نیم قرن تدریس در سطوح عالی و خارج حوزه علمیه از جمله سوابق درخشان این مرجع عالیقدر به شمار میآید.
حجتالاسلام علی نظری منفرد همچنین آیتالله علوی گرگانی را شخصیتی نیک سرشت توصیف کرد و بیان داشت: آن فقید سعید انسانی بود که به باور رسیده بود. انسان وقتی باور میکند، این باور روی انسان تاثیرگذار است.
نظری منفرد با بیان اینکه جهتگیری انسان هم بر اساس این باورها شکل میگیرد یادآور شد: تواضع و فروتنی نیز از دیگر ویژگیهای این مرجع بزرگوار محسوب میشود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: از دیگر ویژگیهای این مرد بزرگ این بود که از عمرش به خوبی استفاده کرد، آثار و کتابهایی که از او در فقه و اصول به یادگار مانده، گویای این حقیقت است.
استاد حوزه علمیه قم در بخشی از سخنان خود ارزش و اهمیتی که آن فقیه مجاهد برای امر تبلیغ قائل بود را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: مرحوم علوی گرگانی ارادت قلبی خاصی به اهلبیت(ع) داشت، به گونهای که در بیشتر ایام، مراسم روضهخوانی و سوگواری برپا میکرد.
آیتالله سید محمدعلی علوی گرگانی در سال ۱۳۱۸ در نجف اشرف و در بیت فضیلت و تقوا به دنیا آمد و پس از عمری تدریس و تحصیل و تلاش و مجاهدت در فراگیری علوم دینی و فقهی درحوزههای علمیه و مرجعیت تقلید شیعیان، پس از یک دوره بیماری ۲۴ اسفندماه سال ۱۴۰۰ در سن ۸۲ سالگی دارفانی را وداع گفت و پیکر مطهرش در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) به خاک سپرده شد.