مجتبی رجبی کفشگر روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نمایندگان مردم باید از مصوباتی که هیچ اثربخشی برای کشور ندارد دوری کنند. این فرهنگ و تدبیر باید در نماینده محترم باشد که نماینده افراد خاص یا یک شهر و شهرستان نیست. بلکه نماینده کل مردم ایران است.
وی افزود: مجلس دوازدهم باید مجلسی باشد که عقلا و نخبگان در آن حضور یابند تا راهکارهایی را مصوب کنند که حل چالشهای اساسی کشور در درجه نخست باشد. نه این که نماینده به دنبال انتصاب فرماندار و بخشدار و رؤسای ادارات باشد. فرض هم که قصد و غرضی در پیگیری برای این انتصابها نباشد و برای منافع عموم است. اما شبهه ایجاد میکند و جایگاه مقدس مجلس را پایین میآورد.
این نامزد انتخاباتی حوزه انتخابیه بابل خاطرنشان کرد: معتقدم در این برهه از زمان و بزنگاه تاریخی نیازمند مشارکت حداکثری هستیم و با همین نگاه نیز وارد عرصه انتخابات شدم.
رجبی کفشگر اظهار کرد: تعادل و تعامل حداکثری در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برای توسعه ایران فردا را به عنوان شعارم انتخاب کردم.
وی درباره مسائل و مشکلات شهرستان بابل گفت: یکی از مهمترین دغدغههای مردم شهرستان بابل در حال حاضر توسعه اقتصاد کشاورزی است. نه اینکه کاری انجام نشده باشد، کارهای زیادی انجام شد. اما آنطور که در شأنیت این شهرستان و این استان با ظرفیت بالای کشاورزی باشد نبود.
این نامزد انتخابات مجلس دوازدهم تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائل این است که صاحبنظران و دانشآموختگان این استان نتوانستند پستهای بالای حوزه کشاورزی مانند معاونت وزارت یا پست وزارت را در اختیار بگیرند. این جای پرسش اساسی دارد که چرا باید در قطب کشاورزی چنین موضوعی مورد توجه قرار نگیرد؟ برنامه احیا و توسعه اقتصاد کشاورزی پایدار و هدفمند بر مبنای حفظ حقوق بین دورهای از برنامههای اساسی من است.
رجبی کفشگر افزود: ترافیک که در کل کشور و به ویژه شهرستان بابل مشکلات زیادی ایجاد کرده باید حل شود. برای ترافیک هم برنامههایی داریم.
وی به چالش مهم پسماند در مازندران و حوزه انتخابیه بابل نیز اشاره کرد و گفت: موضوع بعدی که با آن چالش اساسی داریم معضل پسماندهاست. اقداماتی صورت گرفت، اما به اقدامات جدیتری نیاز داریم.
این نامزد انتخابات مجلس دوازهم اشارهای هم به حوزه میراث فرهنگی شهرستان بابل کرد و افزود: در حوزه آثار تاریخی هم به کار بیشتری نیاز داریم و این ظرفیت مهم در شهرستان بابل مغفول مانده است. معتقدم باید در این زمینه کار بیشتری صورت بگیرد.
به گزارش ایرنا، مجتبی رجبی کفشگر متولد ۱۳۵۹ در شهرستان بابل، دانشآموخته مقطع کارشناسی حسابداری است که پس از استخدام در بنیاد مستضعفان، در استانهای چهارمحال و بختیاری، خوزستان، قزوین، خراسان شمالی، کرمانشاه و گلستان خدمت کرد و آخرین مسئولیت اداری او نیز مدیرکلی بنیاد مستضعفان استان سمنان است. وی عضو انجمن نخبگان ایران و منتخب ائتلاف نخبگان ایران در بابل نیز هست.
بخش دوم این گفتوگو طی روزهای آتی در خبرگزاری جمهوری اسلامی منتشر میشود.
طبق فراخوانی که از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز مازندران منتشر شد، برای نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری این امکان فراهم شده که با حضور در دفتر این خبرگزاری برنامههای خود را ارائه کنند.
شورای نگهبان فهرست نهایی نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای حوزههای انتخابیه ۹ گانه مازندران را منتشر کرد که نام ۴۳۷ نفر از داوطلبانِ حضور در بهارستان در این فهرست دیده میشود.
براساس اعلام استانداری مازندران سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رای برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته شد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت، ۶۴۱ شعبه سیار، یک هزار و ۴۶۸ شعبه شهری و یک هزار و ۷۴۲ شعبه روستایی است.
بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزههای انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نامنویسی کردند که پس از بررسی پروندهها و صلاحیت نامزدها در ۲ مرحله توسط هیئت اجرایی در استان و هیئت نظارت بر انتخابات کشور و همچنین افرادی که انصراف دادند، در نهایت تا این لحظه با آمار جدید ارایه شده از سوی شورای نگهبان ۴۳۷ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ۱۱ اسفند جاری برگزار میشود.