مجتبی رجبی کفشگر روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عدالت مالیاتی باید طوری اتفاق بیفتد که مردم خودشان برای ساختوساز ایران و مسائل عمرانی پیشگام شوند تا مالیات بپردازند.
وی افزود: متاسفانه میبینیم که اکنون در درجه نخست کارمندان و بعد هم مردم عادی و آنها که مشاغل پایه دارند مالیات میپردازند و بسیاری از افرادی که تمکن مالی دارند به دلیل سیاستهای نادرست و منافع شخصی مالیات نمیدهند. در این زمینه باید در مجلس گامی برداشته شود تا شاهد عدالت مالیاتی باشیم.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه بابل با اشاره به چالشهای حوزه کشاورزی در استان و کشور خاطرنشان کرد: بیشترین واردات کشور نهادههای دامی است. برای یک نظام انقلابی زیبنده نیست که ۴۵ سال پس از انقلاب نهادههای دامی که کشورهای دیگر آن را نمیپذیرند برای مصرف در کشور ما وارد شود. یعنی آنقدر به بلوغ نرسیدیم که در مساله واردات نهادههای دامی موفق باشیم؟
رجبی کفشگر گفت: حل نشدن واردات نهادههای دامی علاوه بر اینکه ارز از کشور خارج میکند در حوزه سلامت نیز ممکن است چالشهایی ایجاد کند. در این زمینه باید تدبیر کنیم تا مساله حل شود.
وی پیشنهادی را نیز برای نامزدهای پیروز در انتخابات مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه مازندران مطرح کرد و افزود: با خرد جمعی که در شورای نگهبان تدبیر شد و تایید صلاحیت حدود ۴۵۰ نفر از نامزدها در مازندران میتوان به کارگروهی از عقلا و نخبگان شهرستانی و استانی رسید که با حضور همین نامزدها و با محوریت امام جمعه هر شهرستان تشکیل شود.
این نامزد حضور در بهارستان گفت: پیشنهادم این است که پس از انتخابات برنامهها و ایدههای همه نامزدها در این کارگروه مورد بررسی قرار بگیرد و به یک کتابچه راهکارها تبدیل شود. این فرآیند فرهنگ مطالبهگری را با کمک نخبگان ایجاد میکند و به نتیجه رسیدن آن نیز امیدآفرین خواهد بود. مطالبهگری میتواند روحیه امیدآفرینی و پاسخگویی درست مسئولان را گسترش دهد.
رجبی کفشگر با دعوت همه اقشار مردم به حضور در انتخابات ۱۱ اسفند، تصریح کرد: ما در این برهه از زمان و بزنگاه تاریخ همه را به مشارکت حداکثری دعوت کنیم. مهم نیست چه فردی به مجلس میرود، اما مهم است که چه فکری وارد مجلس میشود تا برای ایران و فردای ایران اثرگذار باشد. همه ما مسئولیت داریم تا با انتخابی درست برای آینده این سرزمین و فردای فرزندانمان گام برداریم.
به گزارش ایرنا، مجتبی رجبی کفشگر متولد ۱۳۵۹ در شهرستان بابل، دانشآموخته مقطع کارشناسی حسابداری است که پس از استخدام در بنیاد مستضعفان، در استانهای چهارمحال و بختیاری، خوزستان، قزوین، خراسان شمالی، کرمانشاه و گلستان خدمت کرد و آخرین مسئولیت اداری او نیز مدیرکلی بنیاد مستضعفان استان سمنان است. وی عضو انجمن نخبگان ایران و منتخب ائتلاف نخبگان ایران در بابل نیز هست.
طبق فراخوانی که از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز مازندران منتشر شد، برای نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری این امکان فراهم شده که با حضور در دفتر این خبرگزاری برنامههای خود را ارائه کنند.
شورای نگهبان فهرست نهایی نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای حوزههای انتخابیه ۹ گانه مازندران را منتشر کرد که نام ۴۳۷ نفر از داوطلبانِ حضور در بهارستان در این فهرست دیده میشود.
براساس اعلام استانداری مازندران سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رای برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته شد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت، ۶۴۱ شعبه سیار، یک هزار و ۴۶۸ شعبه شهری و یک هزار و ۷۴۲ شعبه روستایی است.
بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزههای انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نامنویسی کردند که پس از بررسی پروندهها و صلاحیت نامزدها در ۲ مرحله توسط هیئت اجرایی در استان و هیئت نظارت بر انتخابات کشور و همچنین افرادی که انصراف دادند، در نهایت تا این لحظه با آمار جدید ارایه شده از سوی شورای نگهبان ۴۱۹ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ۱۱ اسفند جاری برگزار میشود.