به گزارش ایرنا از الجزیره، اسامه حمدان ضمن مسئول خواندن تمامی شرکتکنندگان و حامیان جنگ غزه در جنایات رژیم صهیونیستی، گفت: جو بایدن و دولت او در کنار کابینه اشغالگر رژیم صهیونیستی مسئول جنایات اتفاق افتاده در غزه هستند.
وی افزود: استفاده آمریکا از حق وتو برای بار سوم بیانگر مشارکت دولت این کشور در نسلکشی در غزه است.
این عضو ارشد حماس اضافه کرد: هواپیماهای آمریکایی ۲۴ ساعته در آسمان نوار غزه در حال پرواز هستند و مستقیما اطلاعاتی را در اختیار ارتش رژیم اشغالگر قرار میدهند.
حمدان تاکید کرد که اگر حمایتهای آمریکا نبود، جنگ قطحی و گرسنگی و کشتارها علیه غزه ادامه نمییافت.
وی با بیان اینکه جنگ قطحی و گرسنگی در شمال نوار غزه علیه بیش از ۷۰۰ هزار فلسطینی ادامه دارد، افزود: این جنگ به دستور صریح بنیامین نتانیاهو و وزیر جنگ او آغاز شد.
این عضو ارشد حماس اضافه کرد: از تصمیم برنامه جهانی غذا مبنی بر تعلیق کمکرسانی به شمال غزه شوکه و متعجب شدیم.
وی در ادامه گفت: از برنامه جهانی غذا و آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) میخواهیم تحت تاثیر اقدامات و تصمیمات رژیم صهیونیستی قرار نگیرند.
حمدان همچنین با بیان اینکه نتانیاهو درباره مذاکرات آتش بس و مبادله اسرا همچنان تعلل میکند و مانع رسیدن به هرگونه توافق میشود، افزود: کابینه نتانیاهو همچنان در مقابل خواستههای حماس و مقاومت فلسطین سرسختی به خرج میدهد.
وی با بیان اینکه اهداف شخصی نتانیاهو با تمامی طرحهای پیشنهاد شده برای آتش بس مغایرت دارد، گفت: هدف دشمن صهیونیستی در رابطه با بازگرداندن اسرای خود در هیچ مرحلهای با حرف محقق نخواهد شد و القسام به مقابله با دشمن ادامه میدهد.
این عضو حماس همچنین با تاکید بر اینکه ما با طرحهای پیشنهادی واسطهها بر پایه آتشبس در غزه و لغو محاصره، تعاملی مثبت داشتهایم، افزود: طرفهای واسطه همچنان به تلاش برای رسیدن به توافقی جدید ادامه میدهند و ما به خواستههای خود پایبندیم.
وی با بیان اینکه دشمن صهیونیستی هر طرح و برنامهای هم داشته باشد نمیتواند بر مسجد الاقصی تسلط و حاکمیت داشته باشد، گفت: هرگونه تعرض به مسجد الاقصی بدون مجازات نخواهد ماند.
حمدان در ادامه خواستار انجام تحقیقات مستقل و فوری بینالمللی در مورد گزارشهای بینالمللی پیرامون تجاوزات رژیم صهیونیستی در حق زنان فلسطینی شد.
این عضو ارشد حماس در پایان گفت: ما همچنین از برادرانمان در عرصه رسمی و مردمی در کشورهایی که محمولههای تجاری (رژیم) اسرائیل از آنها عبور میکنند، دعوت میکنیم که جلوی آنها را بگیرند.
به گزارش ایرنا گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.