قزوین - ایرنا - حجت السلام محمد صادق سماواتی نامزد دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی با کد ۲۹۴ از حوزه انتخابیه قزوین، آبیک و البرز گفت: قوانین و مصوبات مجلس دوازدهم در گام نخست بایستی برای تامین معیشت و مایحتاج اولیه مردم باشد.

به گزارش ایرنا، حجت السلام محمد صادق سماواتی متولد سال ۵۲ در روستای کلمین واقع در بخش رودبار الموت قزوین است، وی دارای تحصیلات سطح سه حوزه علمیه قم بوده و هم اکنون نیز در مرحله دفاع از پایان نامه دکترای خود در رشته ادیان و عرفان است.

حجت السلام سماواتی محقق هیات موتلفه و موسسه امام حسن عسگری (ع) بوده و تحقیقات متعددی را نیز در رابطه با امام حسن عسگری(ع) به رشته تحریر درآورده است.

وی در حال حاضر خود را مبلغ آزاد می داند و پیش نماز اداره کل میراث فرهنگی استان و برخی دیگر از مساجد شهر قزوین است.

رای دهنده باید حجت شرعی داشته باشد

حجت السلام سماواتی به برنامه های خود در صورت راهیابی به دوازدهمین مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه شعار بنده در این دوره از انتخابات، "خدمت آری، ثروت نه، شفافیت، پاسخگویی" است، اگر به عنوان نماینده مجلس دوازدهم از سوی حوزه انتخابیه خود معرفی شوم، برنامه های جامع و مدونی را نیز در جهت رفع مشکلات مردم ارایه خواهم داد.

وی درباره این مشکلات تصریح کرد: متاسفانه اولین مشکلی که جامعه امروزی ما با آن سروکار دارد و به نوعی همه را نیز درگیر خود کرده، مسایل اقتصادی است که برنامه های بنده در جهت رفع مشکلاتی در جامعه وجود دارد که همه ما با آن ها درگیر هستیم چرا که اولین دغدغه ای که بین همه ما مشترک است، مساله اقتصادی است که من در صورت حضور در مجلس دوازدهم برای مقابله با آن برنامه دارم.

حجت السلام سماواتی درباره حل این مشکل در دولت ها و مجالس قبل، توضیح داد: در دوره های گذشته و در رابطه با مشکلات اقتصادی مردم قوانین و راه حل هایی وضع شد که یکی از آنها همان یارانه دهک بندی شده است، این راه حل هم خودش مشکلاتی دارد به طوری که اگر یارانه حذف شود و یا رقم آن افزایش پیدا کند، مشکلات دیگری پیش می آورد، مثل نقدینگی که باعث تورم در جامعه خواهد شد و ما باید این مشکل را حل کنیم.

وی، حل مشکلات اقتصادی را در گرو از میان رفتن موانع شغلی دانست و تشریح کرد: به هر رده ای از اصناف که نگاه کنیم، می بینیم با موانع و چالش های شغلی زیادی دست به گریبان هستند.

حجت السلام سماواتی ادامه داد: موارد یاد شده همچنین در خصوص افراد تحصیل کرده و بازمانده از تحصیل و حتی هر کسی که شغلی در پیش گرفته و معیشتش را تامین می کند صادق است، کشاورزان، کارگران، فرهنگیان، دانشگاهیان و همه اصناف این روزها با موانعی روبرو هستند که این موانع باید از میان برداشته شوند.

وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا یک کشاورز باید زمینش را رها کند و دیگر کشاورزی نکند و یا چرا یک معلم باید شغل مقدسش را رها کند و دنبال شغل های دوم و سوم باشد، افزود: نگرش به چنین مسایلی باعث می شود تا فرزندان کشاورزان نیز به این حرفه توجه نکنند و یا انگیزه تحصیل در بین دانش آموزان نیز روز به روز کمتر شود.

حجت السلام سماواتی ادامه داد: در همین راستا این روزها شاهدیم برخی از مراکز فرهنگی ما تبدیل به بنگاه های اقتصادی و مکانی برای ثروت اندوزی شده در حالی که یک موسسه فرهنگی با شهریه ای که از دانشجویان و دانش آموزان دریافت می کند، تنها قادر است حقوق کارمندانش را تامین کند.

این داوطلب نمایندگی، قزوین را مستعد رشد در زمینه های مختلف خواند و ادامه داد: قزوین، آبیک و البرز در حوزه های صنعتی، کشاورزی، گردشگری و فرهنگ مستعد رشد و شکوفایی است اما وجود برخی موانع و مشکلات سد راه این رشد شده که به عنوان مثال می توان به مساله کمبود آب و منابع زیرزمینی آن اشاره کرد تا جایی که برخی مناطق در حال تبدیل شدن به کویر هستند.

وی به آلودگی هوای ناشی از فعالیت برخی از کارخانجات و شهرک های صنعتی در حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و گفت: متاسفانه در بعضی شهرها و مراکز صنعتی مکان هایی مثل تصویه خانه شهر الوند و نیروگاه شهیدرجایی هستند که باعث بروز مشکلات عدیده ای برای مردم شده است.

وی در رابطه با فعالیت نیروگاه برق شهید رجایی، اظهار کرد: باید از این نعمت صنعتی استفاده بهینه کرد و برای عوارضی که به واسطه وجود چنین مراکزی ایجاد می شود، برنامه داشت.

حجت السلام سماواتی گورسان های داخل شهرها را از دیگر مشکلات شهری دانست و بر ساماندهی کارگران روزمزد تاکید کرد و یادآور شد: باید شان و حیثیت کارگران در همه حال حفظ شود، به صورتی که یک مرکز عرضه و تقاضا مثل مراکزی که برای سایر اقشار در نظر گرفته شده، وجود داشته باشد و چالش هایی که برای این قشر زحمتکش وجود دارد، مرتفع گردد.

وی درباره مشارکت مردم در انتخابات، تاکید کرد: براساس نظر مراجع عظام تقلید در پاسخ به این سوال که آیا مردم می توانند به کسانی که نمی شناسند و با برنامه هایشان آشنا نیستند، رای دهند یا رای سفید در صندوق بیندازند؟ نظر این بزرگان آن است که رای دهنده باید حجت شرعی داشته باشد و به نماینده ای رای دهد که او را می شناسد و از برنامه هایش اطلاع دارد، لذا در این استا اگر رای دهندگان بنده را شناختند و رای دادند، در خدمتشان هستم و با خدای خودم و مردم عهد می بندم که برای خدمت به آنها آمده ام و نه ثروت.

ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفندماه جاری برگزار می شود.

استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری صاحب ۲ کرسی و در مجلس شورای اسلامی نیز صاحب چهار کرسی نمایندگی است.