به گزارش ایرنا، مهدی اله پور روز شنبه در نشست با اعضای سازمانهای مرد نهاد محیط زیستی استان خراسان رضوی افزود: دوستداران و حامیان محیط زیست بایستی با مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح و تشکیل مجلسی قوی از محیط زیست حمایت کنند و مشارکت گسترده مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و رأی آنان به نامزدهای حامی حفاظت محیط زیست، اهمیت تشکیل مجلسی که به حل مسائل محیط زیستی کمک کند، را چند برابر می کند.
این مسوول اظهار کرد: دوستداران و دلسوزان محیط زیست و همچنین سازمان های مردم نهاد که دلسوزان اصلی محیط زیست به شمار می آیند، باید از کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی برنامه هایشان را برای حفاظت از محیط زیست مطالبه کنند و با حضور حماسی در پای صندوق های رأی با انتخاب اصلح، جریان را به سمتی سوق دهند، تا نمایندگانی که دغدغه محیط زیستی دارند، کرسی های مجلس را تصاحب نمایند.
به گفته وی، دوستداران محیط زیست این را بدانند، خساراتی که به محیط زیست وارد می شود به هیچ عنوان قابل جبران نیست.
مدیر کل محیط زیست خراسان رضوی افزود: انقلاب اسلامی با هدف برقراری عدالت تشکیل شده است و این عدالت باید در ابعاد مختلف محیط زیستی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و غیره یکسان باشد.
الهپور گفت: یکی از مهمترین مطالبات مردم و نیاز کشور، توجه به مسائل محیط زیستی است و این دغدغه و مشکلات محیط زیستی زمانی برطرف می شود که مسائل محیط زیستی در مجلس شورای اسلامی به صورت جدی پیگیری شود و قانونگذار با تصویب قوانین حمایتی از حفاظت محیط زیست، در این مسیر گام های مؤثری بردارد.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و رییس جمهور در خصوص حفظ محیط زیست گفت: به هیچ وجه مخالف توسعه نیستیم، چرا که فقر یکی از عوامل اصلی تخریب محیط زیست است، اما باید توسعه فرع بر محیط زیست باشد و رعایت الزامات حفاظت محیط زیست در اولویت قرار گیرد.
رشد ۳۰ برابری شمار مناطق تحت حفاظت استان بعد انقلاب
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: تعداد مناطق چهارگانه محیط در این استان نسبت به دوران قبل انقلاب ۳۰ برابر شده است.
وی افزود: پیش از انقلاب اسلامی در خراسان بزرگ (خراسانهای رضوی، جنوبی و شمالی) فقط یک منطقه چهارگانه محیط زیست به وسعت ۷۰ هزار هکتار در "تندوره" درگز وجود داشت، اما هم اکنون در حوزه خراسان بزرگ ۴۵ منطقه تحت مدیریت محیط زیست با وسعت بیش از ۲ میلیون هکتار و در خراسان رضوی ۳۰ منطقه وجود دارد.
اله پور ادامه داد: همچنین با استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران و بر اساس قانون اساسی حفاظت محیط زیست طبق قانون وظیفه ای همگانی شد و حفظ طبیعت و منابع سرزمینی در اولویت قرار گرفت، همچنین بعد از انقلاب اسلامی نگرش و تفکر شکاربانی نیز به حفظ طبیعت و محیط بانی تغییر یافت که تغییر نگرش بزرگی بود.
در ادامه این نشست، سمن های محیط زیستی که به صورت حضوری در این جلسه حضور داشتند، ضمن معرفی فعالیت های خود به بیان چالش ها و مشکلات زیست محیطی و همچنین ارائه راهکارها و پیشنهادات پرداختند.
ایرانیان برای انتخاب نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفند ماه به پای صندوق های رای می روند.