حجت الاسلام سید محمد موحد در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا تصریح کرد که کارهای مطالعاتی این طرح مهم زیرساختی و از جمله انتظارات به حق و مغفول مانده مردم مظلوم این منطقه در سال های گذشته انجام شده و به اتمام رسیده است.
سد آبریز عامل توسعه
سد مارون ۲ معروف به آبریز با هدف انتقال آب به بالای ۳۰ هزار هکتار از زمینهای تشنه شهرستانهای کهگیلویه و چرام و از دغدغه ها و مطالبات جدی کشاورزان و مردم این مناطق است که قدم های خوبی برای اجرایی شدن این ابرپروژه به عنوان راه نجات منطقه از محرومیت و شکوفایی ظرفیت های مغفول مانده برداشته شده است.
با ساخت این سد، آب به صورت ثقلی از یک تونل به طول چهار هزار ۹۰۰ متر به لولههایی به طول هفت هزارو ۴۰۰ متر انتقال و با احداث تونلی به طول شش هزارو ۴۵۰ متر آب به دشتهای شهرستانهای کهگیلویه و چرام انتقال مییابد.
مطالعات فاز اول و دوم این طرح از سوی منابع آب اجرایی شده است. این سد با ارتفاع ۱۵۰ متر و بصورت آر سی سی اجرا میشود.
موحود ابراز داشت که این دغدغه و انتظار به حق و طرح مهم زیرساختی در کنار بسیاری از حق و حقوق و مطالبات این مردم و شهرستان های چهارگانه که برخی از آن ها وارد فاز علیاتی شده اند در صورت پیروزی و ادامه فعالیت در مجلس دوزدهم با جدیت و قوت دنبال خواهم کرد.
آبرسانی به چهار شهر
موحد همچنین موضوع آبرسانی به شهرهای دیشموک، قلعه رئیسی، سوق، لنده، دهدشت و چرام، مینو پالایشگاه حوزه غربی و پتروشیمی چرام را از دیگر طرح های در دست اقدام و تحول افرین در حوزه کهگیلویه بزرگ عنوان کرد و گفت که باید تلاش کنیم این ابرپروژه ها که نقش بسزایی در توسعه منطقه و ایجاد اشتغال جوانان در منطقه دارد با شتاب بیشتری تکمیل و به بهره برداری برسند.
این نامزد انتخابات دوازدهم یادآور شد که البته اعتبارات خوبی در همین دولت سیزدهم برای پروژه های کلان کهگیلویه بزرگ به ویژه در جریان سفر دور دوم رئیس جمهور به تصویب و بخش زیادی نیز تخصیص و یا ابلاغ شده است.
نماینده مردم کهگیلویه در مجلس یازدهم گفت که برای ادامه برون رفت این منطقه از بن بست ارتباطی ساخت جاده پل بریم - باشت - چرام - دهدشت به چاروسا و از آن طرف به سمت دیشموک و باغملک استان خوزستان را مصوب کردیم و قطعه اول آن هم اینک به قوت در حال انجام است.
موحد در بخش دیگری از سخنان خود همچنین وظیفه و رسالت اصلی نماینده را قانون گذاری و نظارت در همه ابعاد و حوزه های مختلف در کشور دانست و معتقد است که هماهنگی، تعامل مثبت و ارتباط های دوسویه بین دولت و مجلس از ضرورت های مهم و غیرقابل انکار برای رسیدن به یک هدف مشترک و حل مشکلات و چالش های موجود در است.
وی اظهار کرد که بحث های کارشناسی و موشکافانه در زمینه طرح های مجلس و لوایحی که در ابعاد مختلف دولت تقدیم مجلس می کند که بارزترین ان لایحه بودجه است امری طبیعی است.
وی یادآور شد که دولت برای لایحه ای که به مجلس داده دنبال ادله ها و بحث های کارشناسی و اعمال نظر خود بر روی نمایندگان است و این یک امر طبیعی است و این بحث ها و مسائل باید باشد.
او گفت که البته مجلس هم همواره دنبال این بوده است که با بررسی های موشکفانه و کارشناسی و با اعمال نظارت بیشتر در زمینه تصویب طرح ها و با هدف کمک به دولت اقدام کند.
وی همچنین در بخش دیگری از مصاحبه خود با ایرنا به گوشه ای از زندگی کاری از طلبگی و حوزه تا ورود به دستگاه قضایی و چندین سال به عنوان معاون دادستانی و دادستان شهرهای بهبهان، اهواز و شیراز و همچنین دوران مبارزاتی خود در اوایل انقلاب و دستگیری توسط ساواک و همچنین فعالیت های سیاسی خود اشاره کرد و گفت که از سال ۷۱ فعالیت رسمی و سیاسی خود و ورود به عرصه انتخابات را آغاز کرد.
موحد متولد سال ۱۳۳۱ در منطقه کوه راک شهرستان کهگیلویه است .
او از سال ۱۳۷۱ تا سال ۱۳۹۱ یعنی ۲۰ سال نماینده مردم حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ بود.
موحد گفت که بعد از آن به عنوان داوطلب در حوزه انتخابیه بهبهان در استان خوزستان انتخاب و یک دوره نیز نماینده مردم بهبهان بود.
موحد هم که هم اینک به عنوان نماینده فعلی مردم حوزه انتخابیه شهرستان های چهارگانه کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی مشغول است وارد عرصه رقابت با ۲۹ داوطلب دیگر در دوره دوزادهم مجلس شده است.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهارساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می شود.