تهران - ایرنا - سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ در غزه، ۱۵۰ مرکز بهداشتی و درمانی را تخریب و ۳۲ بیمارستان را هم بمباران و بطور کامل از خدمات رسانی خارج کرده است.

به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا، دکتر «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه در گفت و گو با شبکه الجزیره قطر تصریح کرد که بیش از یک میلیون نفر در نوار غزه دچار سوء تغذیه هستند.

القدره اشاره کرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی اجازه ورود تجهیزات پزشکی و سوخت به شمال نوار غزه را نمی‌دهد.

وی گفت: به دلیل کمبود امکانات قادر به ارائه خدمات پزشکی در شمال نوار غزه نیستیم.

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه تصریح کرد که تنها ۳ بیمارستان در رفح در حال فعالیت است که به علت حجم بالای مجروحان قادر به ارائه خدمات نیست.

اشرف القدره خواستار مداخله فوری نهادهای بین‌المللی برای نجات وضعیت بهداشتی در نوار غزه شد.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز اعلام کرد که از زمان آغاز حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه تاکنون ۲۹ هزار و ۶۰۶ فلسطینی شهید و ۶۹ هزار و ۷۳۷ نفر مجروح شدند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در پاسخ به چند دهه جنایت رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع این رژیم اشغالگر آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. در مقابل نیز، رزمندگان مقاومت فلسطین تلفات و خسارت‌های زیادی به نظامیان صهیونیست در نبرد زمینی وارد کرده‌اند.