ساوه - ایرنا - نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه گفت: ایجاد رانت و رانت‌خواری با قانون سازی در بسیاری از حوزه ها از جمله مجلس هم اکنون یکی از چالش های اساسی کشور است که مقابله با این مساله از جمله برنامه‌های من در صورت کسب رای اعتماد از سوی مردم است.

اسماعیل میرجانی روز دوشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در ساوه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه در صورت کسب رای اعتماد از سوی مردم در حوزه ملی سه برنامه مهم دارم اظهار کرد: برخی از فرصت طلبان با با اعمال نفوذ در مجلس و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ایجاد رانت نمایندگان ملت را به قانون سازی هایی بجای قانون گذاری سوق می دهند.

وی با اشاره به اینکه ایجاد رانت و قانون سازی ها نیز بارها باعث رد صلاحیت نمایندگان می شود که این مساله گواهی بر وجود این چالش است افزود: اولین دغدغه من مبارزه با فساد و ایجاد رانت و در نهایتمقابله با هرگونه قانون سازی خواهد بود.

نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه اظهار کرد:همچنین برخی قوانینی وجود دارد که در زندگی مردم تاثیری ندارند و بجای اینکه گرهی مشکلات جامعه را باز کند این چالش ها کورتر می کند که در اولویت های دوم و سوم برنامه های ملی اصلاح و حذف قوانین بی تاثیر را پیگیری خواهم کرد.

وی در خصوص برنامه های خود در در سطح حوزه انتخابیه در شهرستان های ساوه و زرندیه نیز گفت: یک طرح بزرگ استانی را با مشارکت ۷۰ تا ۸۰ نفر از نخبگان این شهرستان در حال آماده سازی هستیم و هم قسم شده ایم در چند سال آینده ساوه و زرندیه را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

میرجانی گفت: اولین طرحی که برای حوزه انتخابیه به عنوان زیربنای فعالیت های خود پایه گذاری خواهیم کرد تبدیل کردن ساوه و زرندیه به عنوان ۲ شهرستان پایلوت توسعه ای کشور است .

وی یادآور شد: برای اینکه هر ۲ شهرستان را به سمت توسعه پایدار در زمینه های مستعد و دارای پتانسیل سوق دهیم بدون شک خیلی از رویکردها و برنامه ها باید تغییر کند که در این راستا تقویت دیدگاه های ملی و استانی مثبت نسبت به حوزه انتخابیه و اصلاح دیدگاه های منفی در اولویت خواهد بود.

نامزد دوره دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: در حوزه منطقه ای دومین طرحی که می تواند این شهرستان ها را به سمت توسعه پایدار هدایت کند ایجاد استان صنعت با شهرستان های جدید است که در بلند مدت باید طرح مطالعاتی آن انجام و در کمیسیون های مجلس تصویب و از طریق دولت اعمال شود.

وی یادآور شد: هرچند تقسیمات کشوری در حوزه اختیارات دولت است اما از ذیل مصوبات مجلس عبور می کند که ما می توانیم با هماهنگی نمایندگان استان و کشور، رایزنی های لازم برای طرح اولیه را انجام دهیم.

به گفته میرجانی، راه های ارتباطی، بزرگترین چالش ۲ شهرستان است و مردم از اینکه بسیاری از جوانان خود و نزدیکانشان را در جاده ها و بر اثر تصادفات از دست می دهند خیلی ناراحت هستند و برای پاسخ به این مطالبه ما طرح ۱۰۰ کیلومتر را آماده کرده ایم تا در دوره های سه ماهه تا یکساله عملیات اجرایی آن در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی آغاز و به پایان برسد.

وی افزود: تامین آب شرب نیز از چاش های پیش روی شهرستان ساوه بوده که طرح انتقال از آب سد کوچری از لحاظ منابع ملی طرحی هزینه بر بوده و به این راحتی قابلیت اجرا ندارد که به نظر ما در به علت قرار گیری ساوه پایین تر از سطح دریا می توان با ایجاد مجموعه های آب شیرین صنعتی بزرگ این مشکل را حل کرد.

میرجانی گفت: تامین آب شیرین شهرستان و بهره گیری از پساب های آن در صنعت برای سیستم های خنک کننده از مزایای این طرح است و در کنار آن می توان پس از بهره برداری برداشت از آب های زیر زمینی را ممنوع کرد.

انتخابات تبدیل ایمان به عمل صالح است

نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه گفت: انتخابات به نظر بنده یک کار عبادی و سیاسی است و حکم تبدیل ایمان به عمل صالح را دارد.

وی افزود: با توجه به اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی بر پایه شرعیات بنا شده هر انسان صالحی باید ایمان خود را به عمل صالح تبدیل که تنها راهکار این هدف حضور گسترده و ایجاد انگیره برای مشارکت اکثریت مردم در پای صندوق های رای برای بالا بردن مشارکت حداکثری، حفظ آرمان های امامین انقلاب و شهدا و دستاوردهای انقلاب است.

جریان ساز مسایل ملی و منطقه ای خواهم بود

میرجانی با اشاره به اینکه مدیریت یک اقیانوسی به عمق کم است گفت: کسانی که وارد مدیریت حوزه های کلان کشور برای تصمیم گیری و تصمیم سازی می شوند باید در اکثریت حوزه ها، دانش و توان پایلوتی را داشته باشند که این دانش پایلوت تنها با حضور در بین مردم و مشورت با نخبگان بدست می آید.

وی اضافه کرد: بنده چون از بین مردم جامعه و از کف جامعه هستم با تمام توانم را در جریان سازی بکار خواهم بست تا باعث سرشکستگی مردم حوزه انتخابیه نشده و تغییرات عظیمی را در شهرستان های ساوه و زرندیه به نمایش خوام گذاشت.

میرجانی محل تولد خود را روستای خلیفه کندی شهرستان ساوه اعلام کرد و گفت: گزاریش سیاسی اصولگرایی دارم ولی به دلیل اینکه عملکرد برخی از اصولگرایان نقد پذیر شده است و باید آنان را در شرایط فعلی نقد کرد فعلا با شرایط مستقل وارد عرصه انتخابات شده ام.

وی خود را فردی انقلابی، تابع ولایت و رهبری و حافظ خون شهیدان دانست و گفت: مدیر عامل یک شرکت خصوصی و مشاوره حدود ۶۰۰ مجموعه تولیدی، مسوول تشکیل جبهه انقلاب اسلامی و نهضت اجتماعی جوانان استان مرکزی را از جمله سوابق خود اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مرکزی با هدف ایجاد بستر مناسب و برابر برای معرفی عادلانه نامزدهای انتخاباتی، از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در استان دعوت می‌کند تا برای اعلام برنامه‌های انتخاباتی خود از طریق این رسانه هماهنگی‌های لازم را با دفاتر خبرگزاری استان مرکزی در شهرهای اراک، ساوه و خمین انجام دهند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی، به منظور پرهیز از جانبداری و رعایت عدالت برای همه داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، به هر کدام از نامزدهای این ۲ انتخابات، فرصت برابر تا روز چهارشنبه آماده مصاحبه با نامزدها است.

بدینوسیله از نامزدهای انتخاباتی تایید صلاحیت‌شده‌ مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری که تمایل به ارائه برنامه های خود در خبرگزاری جمهوری اسلامی را دارند، دعوت می‌شود برای نام نویسی و تعیین وقت مصاحبه تا روز چهارشنبه این هفته با شماره تلفن های ۰۸۶۳۳۶۷۷۹۹۴ ، ۰۹۱۸۳۶۷۰۷۰۱ و ۰۹۱۴۹۲۰۴۷۳۳ تماس حاصل فرمایند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ماه برگزار می شود.

مردم شهرستان‌های ساوه و زرندیه به‌صورت مشترک دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی هستند و دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نماینده خود را از بین ۵۷ نفر انتخاب خواهند کرد.

این ۲ شهرستان نزدیک به ۲۸۲ هزار و ۹۵۴ نفر واجد شرایط رای دارد.

آرای مردم شهرستان ساوه در ۱۳۶ شعبه و آرای مردم زرندیه نیز در ۵۵ شعبه همزمان با سراسر کشور در ۱۱ اسفند اخذ می‌شود.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می‌شود. نامزدهای این انتخابات برای دستیابی به ۲۹۰ کرسی قوه مقننه و ۸۸ کرسی مجلس خبرگان رهبری با یکدیگر رقابت می‌کنند.