مصطفی آزادی با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز کرمانشاه افزود: سامان دهی ۴۰۰ هزار حاشیه نشین کرمانشاه یکی از چالش های اساسی این کلان شهر بوده و هست و رفع مشکلات و سامان دهی محلات پیرامونی اولویت قطعی و فوری کرمانشاه است که البته نیاز به اعتبار ملی و نگاه ویژه مسئولان دارد.
وی اظهار کرد: ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت کرمانشاه که در بیش از ۳۰ محله کم برخوردار سکونت دارند، عمدتا از وضعیت بهداشتی و درمانی مناسبی بهره مند نیستند، ضمن اینکه در این محلات امکانات و زیرساختهای آموزشی، تفریحی و رفاهی مناسب وجود ندارد.
این نامزد نمایندگی مجلس یادآور شد: در حالی که برخی از استان های کشور برای ساماندهی مناطق حاشیه نشین اعتبارهای ملی خوبی گرفتند، متاسفانه کرمانشاه از این مزیت برخوردار نشد که در این زمینه نقش نمایندگان مجلس موثر است.
به گفته وی: بیکاری، وضعیت نامناسب اقتصادی و معیشتی از مشکلات حاشیه نشینان کرمانشاه است که سبب شده افراد درگیر این آسیب اجتماعی به شغلهای کاذب روی آورند و این مساله نوجوانان و جوانان محلههای کم برخوردار را به سمت اعتیاد، خودکشی و دزدی سوق داده است.
او با یادآوری کمتوجهی نمایندگان مجلس به موضوع آسیبهای اجتماعی به ویژه پدیده حاشیه نشینی کرمانشاه گفت: به عنوان یک خبرنگار و فعال رسانه ای دغدغه شهروندان را دارم و در صورت راهیابی به مجلس برای مهار حاشیه نشینی در کرمانشاه کوشش خواهم کرد.
آزادی تصریح کرد: با پیگیری نمایندگان مجلس و همراهی و هم افزایی دیگر دستگاه های متولی میتوان مسایل و چالش های محله های کم برخوردار و حاشیه نشینان کرمانشاه را برطرف کرد.
افزایش حمایت از شرکت های دانش بنیان راهکار اشتغال دانش آموختگان
این نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ادامه تشریح برنامه هایش با تاکید بر اینکه کرمانشاه از ظرفیت های بی نظیری برخوردار است گفت: این استان از نظر اقلیم و آب و هوا، گردشگری، کشاورزی و معدن بسیار غنی و ثروتمند است اما متاسفانه ساکنان آن تاکنون از داشته های خود بهره چندانی نبرده اند که در این بخش هم نماینده مجلس میتواند در همکاری و هم افزایی با دیگر دستگاه های اجرایی زمینه رشد و توسعه استان را فراهم کند.
آزادی ایجاد اشتغال پایدار و بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی را هم یکی دیگر از معضل های کرمانشاه دانست و گفت: جوانان با هزار امید و آرزو وارد دانشگاه میشوند اما زمانی که بدون هیچ گونه مهارتی تحصیل خود را تمام میکنند، همه انگیزه خود را از دست می دهند، لذا تغییر روند آموزشی و مهارتی دانشگاه ها باید به یکی از اولویت های کشور تبدیل شود و مجلس در این زمینه وظیفه دارد.
وی یکی دیگر از راهکارهای کاهش نرخ بیکاری به ویژه میان دانش آموختههای دانشگاهی را توجه خاص به حوزه دانش بنیان و اجرای کامل مصوبات قانونی حمایت از شرکتهای این بخش عنوان کرد و گفت: حمایت قانونی از شرکت های دانش بنیان افزون بر افزایش تولید ملی و جلوگیری از خروج ارز میتواند جمعیت زیادی را صاحب شغل و درآمد پایدار کند.
نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه امروز حمایت لازم از شرکت های دانش بنیان صورت نمیگیرد و به عنوان نمونه محصولی که این شرکت ها در داخل تولید میکنند توسط برخی نهادها و وزارت خانه ها از خارج کشور وارد میشود.
مشارکت حداکثری نیاز جامعه امروز
آزادی در بخش دیگری از بیان دیدگاههایش مشارکت حداکثری در انتخابات را ضرورت روز جامعه عنوان کرد و گفت: قبل از هر انتخاباتی رسانه های فارسی زبان خارج کشور به دنبال تزریق یاس و ناامیدی هستند و قصد دارند به مردم و خصوصا جوانان القا کنند که رای دادن تاثیری در سرنوشتشان ندارد اما واقعیت این است که ما اگر به دنبال رشد، توسعه و پیشرفت در جامعه هستیم باید در انتخابات شرکت کنیم و با یک انتخاب آگاهانه زمینه شکوفایی در همه زمینه ها را فراهم می کند.
وی شرکت در انتخابات را حق همه مردم برای تعیین سرنوشت دانست و اظهار کرد: مشارکت در انتخابات علاوه بر اینکه قدرت کشور در مجامع بین المللی برای احقاق حقوق مردم را افزایش می دهد، پشتوانه بسیار خوبی هم برای نمایندگان راه یافته به مجلس است تا با انگیزه زیاد بتوانند برای رفع مشکلات تلاش کنند.
مصطفی آزادی متولد ۱۳۶۶ کرمانشاه دانش آموخته رشته فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی ارشد است و از سال ۱۳۹۴ تاکنون در خبرگزاری ایرنا به عنوان خبرنگار اشتغال دارد.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حالی یازدهم اسفند ماه امسال همزمان در سراسر ایران برگزار شد.
استان دو میلیون نفری کرمانشاه هشت کرسی در مجلس شورای اسلامی و دو نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد.