به گزارش ایرنا، سید محسن موسویزاده روز دوشنبه با حضور در خبرگزاری ایرنا خوزستان یکی از مهمترین اهداف خود برای نامزدی انتخابات مجلس را استفاده از ظرفیت وجودی ۱۸ نماینده در استان عنوان کرد تا این مجموعه متحد باشند.
وی گفت: خوزستان همراه با استان فارس به صورت مشترک چهارمین استان کشور از نظر تعداد نمایندگان هستند این در حالی است که این نمایندگان هیچگاه وحدت نداشته و دور یک میز جمع نشدند؛ نداشتن وحدت باعث شده مشکلات بسیاری برای استان ایجاد شود.
وی ابراز امیدواری کرد در صورت رفع این خلا، مشکلات استان با قدرت ۱۸ نفره پیگیری شود.
نامزد انتخابات مجلس از حوزه اهواز، باوی، کارون و حمیدیه با بیان اینکه هفت تپه، غیزانیه و شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران مشکلات زیادی برای استان ایجاد کرد و باعث شد نمایندگان سایر شهرها نیز ورود کنند ادامه داد: نبود وحدت بین نمایندگان باعث میشود شاهد مدیران پروازی، ضعیف، نالایق و ناکارآمد باشیم البته نمایندگان نباید در انتخاب مدیران دخالت کنند اما بی تفاوتی نسبت به این موضوع باعث ورود مدیران پروازی خواهد شد.
موسوی زاده با تاکید بر اینکه وحدت نمایندگان راه مدیران پروازی را خواهد بست افزود: اگر نمایندگان متحد بودند یک نفر را به عنوان رییس انتخاب میکردند تا بتوانند با قدرت درحوزههای مختلف ورود کنند.
وی بیان کرد: در صورتی که نمایندگان متحد نباشند و فردی برای پذیرفتن مسوولیت به استان معرفی شود مخالفان حاشیهسازی میکنند و چالش ایجاد میشود.
این نامزد انتخابات مجلس از حوزه انتخابی اهواز، باوی، کارون و حمیدیه استخدامهای غیربومی را حاصل فعالیت مدیران پروازی دانست این در حالی است که که جوانان استان بیکار هستند.
حل مشکل بیکاری جوانان در اولویت برنامههاست
موسوی زاده گفت: بیکاری نخستین معضل جوانان خوزستانی است و باعث شده جزو اولین استانها در زمینه بیکاری باشد اما در گذشته خوزستان میزبان جوانان جویای کار دیگر استانها بود.
وی اضافه کرد: نه تنها کارخانهای درخوزستان احداث نشده بلکه ظرفیت برخی کارخانهها نیز به حداقل رسیده و تعداد پرسنل گروه ملی از ۱۲ هزار نفر به سه هزار نفر رسیده است.
این نامزد انتخابات مجلس بیان کرد: ظرفیتهای شهر حدود چهار برابر افزایش یافته ولی ظرفیت شرکتهای تولیدی به یک سوم قبل رسیده است؛ میتوان به راحتی کارگاههای زودبازده در استان احداث کرد.
موسوی زاده توضیح داد: تولیدات پتروشیمی ماهشهر و۲۴ شرکت بزرگ دیگر خوزستان به استانهای دیگر مانند البرز و تهران ارسال میشوند و پس از تبدیل به مواد سلولزی با چند برابر قیمت دوباره به استان برمیگردند.
وی اظهار تاسف کرد: تنها سهم خوزستان از تولیدات پتروشیمی، آلایندگی خلیج فارس، تنفسی و استهلاک جادهها است.
این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابی اهواز، باوی، کارون و حمیدیه بر ضرورت اشتغالزایی تاکید کرد و توضیح داد: کاشت اوکالیپتوس که یکی از طرحهای مهم کشور محسوب میشود در حال توسعه است که میتواند در زمینه عسل درمانی، گلابگیری، زغال، کود کمپوست، برگ سبز اوکالیپتوس و عرقگیری اشتغالزایی خوبی به همراه داشته باشد.
وی اظهار کرد: نماینده میتواند به عنوان یار دوازدهم در کنار مدیران باشد تا هرجا خلا قانونی وجود داشت ورود و مشکلات آنها را با واسطهگری در وزارتخانهها حل و اشتغالزایی کند.
موسویزاده گفت: اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری بعد از گذشت ۲۷ سال اکنون به ۵۰ درصد رسیده که اگر تکمیل شود سهم بسزایی در تولید محصولات زراعی دارد بنابراین همراهی نمایندگان با مدیران، تولید را افزایش میدهد.
انتقاد نامزد انتخابات مجلس از تبعیض نسبت به سرمایههای انسانی خوزستان
وی از تبعیض نسبت به سرمایههای انسانی در خوزستان انتقاد و بیان کرد: افراد مستعد و نخبه زیادی در استان داریم که آنها با دست خودمان به استانها و کشورهای دیگر فراری میدهیم؛ این مشکل نیز به نمایندگان مجلس برمیگردد چرا که این افراد به علت عزت نفس به نمایندگان مجلس متوسل نمیشوند و از ظرفیت آنها به درستی استفاده نخواهد شد.
این نامزد انتخابات بر ضرورت استفاده از افراد توانمند و سالم که ظرفیت بالقوه دارند تاکید کرد و گفت: اگر به عنوان نماینده انتخاب شدم تلاش میکنم به عنوان یار دوازدهم در کنار مدیران سالم و توانمند باشم تا بتوانیم خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم.
وی که سابقه عضویت در ۲ دوره شورای شهر اهواز را دارد ابراز امیدواری کرد در صورت انتخاب، نماینده امین، هشیار و صادقی باشد تا مواردی که قرار است تصویب شوند با دید باز، بصیرت و مطالعه بررسی شوند.
موسویزاده شفافیت در آرای مجلس را از دیگر برنامههای خود در صورت انتخاب اعلام کرد و گفت: تلاش میکنم به عنوان یک نماینده انقلابی و در تراز جمهوری اسلامی ایران حاضر شوم و ناظر امینی نسبت به تصویب قوانین و حسن اجرای آنها باشم.
این نامزد انخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: طی نشستهایی که در یکسال اخیر با مردم برگزار شده شاهد ناراحتی، اعتراض و به نوعی قهر مردم با صندوقهای رای بودیم که امیدوار بودیم بعد از سخنان مقام معظم رهبری وضعیت بهتر شود.
وی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را ۲ مجلس مهم و اثرگذار کشور دانست و بیان کرد: مجلس شورای اسلامی در راس امور و مجلس خبرگان رهبری نیز تکیه گاه نظام است و هر ۲ از اهمیت ویژهای در کشور برخوردار هستند.
نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اهواز، باوی، کارون و حمیدیه اظهارکرد: پس از سخنرانی و تشویق مردم به حضور پای صندوقهای رای و راهیپمایی شاهد حماسه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودیم اکنون نیز امیدواریم در انتخابات مجلس و خبرگان نیز مردم به صورت گسترده پای صندوقهای رای بیایند که البته تراکم جمعیت در ستادها نشانه شور انتخاباتی است.
موسوی زاده حضور پای صندوقهای رای را یک وظیفه و تکلیف دانست و تاکید کرد: درواقع قهر با صندوقها مشکلی را حل نمیکند بلکه با این اقدام ممکن است کسانی وارد مجلس شوند که نسبت به مردم تعهدی نداشته باشند؛
حضور مردم پای صندوق های رای مهر تاییدی بر نظام جمهوری اسلامی و " آره " دیگر به نظام است.
وی گفت: انتخابات فرصتی برای استفاده از حق قانونی و شرعی مردم در تعیین سرنوشت خودشان است تا بتوانند نمایندگان خود را برای بهبود وضع قوانین و پیگیری آنها انتخاب کنند.
این نامزد انتخابات مجلس، همه مردم را به حضور پای صندوقهای رای سفارش و نامزدها را به شور انتخاباتی، تبلیغات درست، بیحاشیه و بدون تخریب دیگر نامزدها دعوت کرد.
تعداد نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه اهواز، باوی، کارون و حمیدیه ۲۷۵ نفر است.
اهواز، باوی، کارون و حمیدیه سه کرسی نمایندگی مجلس دارند.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفند سال جاری برگزار میشود.