رضا رحمتی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: شرکت در انتخابات از آن جهت بسیار مهم و تاثیر گذار است که مهم ترین مرکز ثقل حیات سیاسی کشور است.
وی خاطرنشان کرد: در همه دنیا اهمیت انتخابات شناخت شده است و کشورهای توسعه یافته و دمکراتیک نیز تلاش می کنند تغییرات و تحولات سیاسی را از کانال انتخابات انجام دهند.
این استاد دانشگاه، مساله حضور در انتخابات و مشارکت در آن را دارای اهمیت بسیار زیادی دارد خواند و یادآور شد: مهم ترین موضوعی که پیش روی کشور برای توسعه و تحول سراغ داریم، راهکار صندوق رای و مشارکت در انتخابات است.
وی بیان کرد: در همه دنیا نماینده طیف خاصی از مردم با گرایش طیف خاصی از مطالبات و خواسته ها وارد پارلمان می شوند و نگاه مردم را در پارلمان های آن کشورها مطرح می کنند.
استادیار روابط بین الملل دانشگاه بوعلی سینا، انتخابات را تقویت کننده سیستم اجتماعی سیاسی و اقتصادی و امنیتی کشورها خواند و تصریح کرد: در برخی نظام های سیاسی که انتخابات یا مشارکت مردم معنی ندارد یا کمتر انجام می شود، بدین معنی است که تصمیمات ملی آن کشور پشتوانه مردمی ندارد.
وی در باره تاثیر انتخابات بر امنیت کشور نیز گفت: نظامی که در آن مشارکت توده کثیر اجتماعی در سطح بالا باشد طبیعتا مسایل سیاسی ، امنیتی و تمامیت ارضی را بهتر می تواند پیگیری و به اهداف ملی دست پیدا کند.
این استاد دانشگاه گفت: شرکت در انتخابات تقویت کننده این ایده است که اگر در انتخابات در هر کشوری مشارکت عمومی وجود نداشته باشد در بحران های خارجی ، رویکردها و اقدام های سیاسی پشتوانه مردمی ندارد و به دلیل نداشتن حمایت مردمی در سطح بین المللی آسیب پذیر خودش را در مقابل دشمن خودش نشان می دهد.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری جمعه یازدهم اسفند ماه برگزار می شود.