به گزارش ایرنا از وزارت جهادکشاورزی، « الهام رضایی» افزود: بر اساس تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، تمام دارندگان کسب و کار باید تا پایان سال ۱۴۰۲ مجوز الکترونیکی و همچنین شناسه یکتای درگاه ملی مجوزهای کشور را دریافت کنند.
معاون دبیرخانه مجوزها و پروانههای بخش کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: دارندگان مجوزهای قدیمی و فاقد شناسه یکتای درگاه ملی مجوزهای کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۳ مجوزشان فاقد اعتبار است.
وی با بیان این که دارندگان مجوزهای الکترونیکی نیز برای دریافت شناسه یکتا باید به درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس mojavez.ir مراجعه کنند، تصریح کرد: درخواست متقاضیان در کمترین زمان ممکن توسط دستگاههای صادر کننده مجوز، بررسی و شناسه یکتای درگاه ملی مجوزهای کشور صادر می شود.
رضائی گفت : بیش از ۲۸۰ هزار مجوز الکترونیکی تاکنون برای کسب و کارهای بخش کشاورزی در درگاه ملی مجوزهای کشور صادر شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر متولی ۱۸۶ عنوان مجوز کسب و کار ثبت شده بر روی درگاه ملی مجوزهای کشور، دستگاههای زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابعطبیعی و سازمان نظام دامپزشکی کشور هستند.
معاون دبیرخانه مجوزها و پروانههای بخش کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه درگاه ملی مجوزهای کشور زیر نظر وزارت امور اقتصادی و دارایی کشور قرار دارد اظهارداشت: از ۱۸۶ عنوان مجوز کسب و کار بخش کشاورزی تنها حدود ۷ درصد هنوز الکترونیکی نشدهاند که پس از تصویب در هیات مقرراتزدایی و بهبود محیط کسب و کار، این تعداد نیز تا پایان سال الکترونیکی و از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور به عنوان تنها مرجع رسمی صادر کننده مجوز، صادر خواهند شد.
رضائی هدف از الکترونیکی کردن مجوزهای کسب و کار را تسهیل در صدور مجوزها و کاهش بروکراسی عنوان کرد و افزود: درگاه ملی مجوزهای کسب و کار از ۶ فروردین سال ۱۴۰۱ به طور رسمی کار خود را آغاز کرده است.