عباس امینی زاده نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه مرکزی هرمزگان خود را این گونه معرفی کرد: متولد سال ۱۳۴۹ در بندرعباس و کارم را از معلمی آغاز کردم.
پس از آن پست های مدیریتی مختلفی داشتم که می توان به ریاست آموزش و پرورش ناحیه ۲ بندرعباس، فرماندار بندرعباس، هشت سال شهردار بندرعباس و دبیری و ریاست هیات فوتبال و تدریس در دانشگاه با مدرک دکترای برنامه ریزی شهری اشاره کرد.
- با هدف گره گشایی از کدام مشکل وارد عرصه رقابت انتخابات شدید؟
با توجه به مسائل استان و مشکلات ملی و محلی وارد کارزار شدم و موضوع اقتصاد و معیشت مردم از نظر من مهمترین مشکل است و با وجود تمامی تلاشها توسط قوای مختلف، همچنان مشکلات وجود دارند که اکنون نیازمند اصلاح روند امور به نفع مردم و کشور هستیم.
هرمزگان با توجه به شرایط خاصی که دارد، استانی با فرصتهای مختلف اقتصادی است اما نتوانسته اند آنگونه که باید از این فرصتها به نفع مردم بهرهبرداری کنند.
مهمترین رکن، ارتقای کیفیت زندگی است و بخشی از منابع ما که کارکرد ملی دارد باید به استان بازگردد تا زمینه ارتقای کیفیت زندگی مردم فراهم شود.
با یک مطالعه منطقی و اصولی میتوان راهکارهای قانونی را ارزیابی و پیشنهاد داد تا بخشی از منابع و منافع، به مردمی که بیشترین آسیبها را از صنایع و شرکتها میبینند بازگردد. یکی دیگر از مطالبات مهم، بازگشت درآمد مازاد به استان است چرا که عدم بازگشت درآمدهای مازاد به استان موجب شده منابع بانکی کافی برای پشتیبانی از سرمایهگذاری خرد و محلی وجود نداشته باشد.
- در دوران هشت ساله شهرداری بارها شاهد بودیم در جلساتی که شورا از شما می خواست ،شرکت نمی کردید، این بی توجهی به نمایندگان پارلمان محلی تناقضی با نمایندگی مجلس ندارد؟
در آن دوران درباره عدم حضور در جلسات شورا بزرگنمایی میشد وگرنه همیشه پاسخگو بودیم.
بیشترین پاسخ ما در جلسات غیرعلنی بود چون دنبال رسانهای کردن برخی مسائل نبودیم و در پاسخ رسانهای ممکن است برخی واقعیات گفته نشود.
یکی دیگر از مسائل مهم دوران شهرداری شما انحراف از بودجه مصوب بر اساس گزارش تفریق است، در این زمینه چه توضیحی دارید؟
انحراف بودجه نداشتیم بلکه اصلاح بودجه داشتیم که از اختیارات شورا و شهردار بود تا بودجه نتیجه محور باشد.
بودجه مصوب قرار نیست حتماً در چارچوب اولیه هزینه شود چون مسائل پیش بینی نشده ای به وجود می آید.
به عنوان مثال بودجه را در بهمن ماه می بندند و ناگهان در خرداد ماه سال بعد اعلام میشود که ۵۲ درصد به حقوق پرسنل و کارگران اضافه شود که در بودجه پیش بینی نشده و از سوی دیگر تحقق درآمد هم ندارید.
در نتیجه برای پرداخت پایههای اولیه باید برنامههای اجرایی و عمرانی اصلاح شود.
گاهی لازم است پروژهای تغییر کند و شهرداری و شورا این اجازه را دارند که بودجه را اصلاح کنند.
- تحلیل شما از انتخابات پیش رو و میزان مشارکت مردم چیست؟
همه مردم به دنبال آینده بهتر هستند و نسل جدید به همین امید وارد میدان میشود.
با وجود تبلیغات منفی دشمن، فعالیتهای انتخاباتی در حال افزایش است و سطح مشارکت باوجود برخی انتقادات، قطعا گسترده خواهد بود.
۹۰ درصد کسانی که دیدار کردیم معتقدند با وجود انتقادات در انتخابات شرکت میکنند چون کشور را دوست دارند.
- احتمال دارد به نفع کاندیدایی انصراف بدهید؟
اهل انصراف نیستم و کاری که شروع کردهام را تمام خواهم کرد.