به گزارش ایرنا، فضای مجاز مملو از شعارهای متنوع داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی است و هر یک تلاش میکند تا ذهنیت مخاطبان و کاربران را معطوف این شیوه تبلیغاتی خود کنند.
شعارهای همچون "مردم من برای تغییر وضع موجود آمدم"، "من نامزد انتخاباتی جوانان فارغ التحصیل بیکار هستم"، "کاندیدای انتخاباتی دخترانی هستم که امکان ازدواج ندارند"، "من نامزد انتخاباتی بیخانمانان و مستاجرها هستم"، "نامزد انتخاباتی خانوادههای معظم شهدا هستم که حرمتشان نگه داشته نمیشود"، "من نامزد انتخاباتی زباله گردها هستم" در این تبلیغات دیده شد.
"نامزد انتخاباتی بازنشستگانی هستم که عمر و جوانیشان را برای این نظام مقدس گذاشتند و الان گرفتار مشکلات اقتصادی و معیشتی هستند"، "من نامزد انتخاباتی معلولان و جانبازان هستم که حرمتشان نگه داشته نمیشود" و "کاندیدای انتخاباتی استانی هستم که مهد تاریخ و تمدن ایران اسلامی است" محتوای شگردهای تبلیغاتی این دوره انتخابات به شمار میرود.
در شعارهای تبلیغاتی اکثر کاندیداها واژههای همچون گردشگری، مسکن، کشاورزی، صنعت، ازدواج آسان، بحران آب و اشتغال جوانان بیشتر دیده میشود.
برخی نیز با بیان موضوعاتی همچون "رای اولی- آینده ساز کشور"، "بانوان تصمیم سازان فردای بهتر"، تمرکز بر رده سنی رای اولیها و نیز بانوان برای جلب نظر آنها جهت رای دادن به خود هستند.
"مطالبه گری"، "شفافسازی"، "معیشت مردم" نیز از کلیدواژههای انتخاباتی نامزدهای همدان در تبلیغات محیطی، رسانهای و شبکههای اجتماعی به شمار میرود.
"مردی از جنس مردم"، "خدمت صادقانه- دلیل انتخاب اصلح"، "با مردم، در میان مردم، خادم ملت" نیز در شعارهای متنوع کاندیداها در پوسترها، بنرها و تراکتها دیده میشود.
یکی از نامزدها در ابزارهای تبلیغاتی مورد اختیار، خود را "مظلوم مقتدر" معرفی کرده و دیگر از فعالیتش در دوران جبهه و جنگ نوشته است.
بانویی داوطلب در این دوره از انتخابات نیز "بانوان محور تحول، نه به رانت، نه به فساد" را محور شعار تبلیغاتی قرار داده و دیگری عنوان کرده: "ایران حرم است- ما همه مدافع حرمیم".
به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری جمعه یازدهم اسفند ماه جاری برگزار می شود.