به گزارش ایرنا، علیرضا نادعلی روز سهشنبه در حاشیه دویست و هجدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه همزمان با روز ۲۲ بهمن یکی از همکاران ما از بالای یک پل سقوط کرده و فوت میکند، ضمن تسلیت به خانواده این عزیز و سایر همکارانش، تاکید میکنیم: دستگاه قضایی پیگیر این موضوع است و شورای شهر نیز به صورت ویژه آن را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد.
وی ادامه داد: در خصوص فوت این پاکبان مجموعه انتظامی و قضایی در حال پیگیری هستند و اعضای شورای شهر تهران نیز آن را به صورت مدام پیگیری میکنند.
نادعلی اضافه کرد: قطعاً ما قدر همکاران خدوم بویژه پاکبانان را میدانیم و همانطور که گفته شد ابعاد مختلف این حادثه را پیگیری خواهیم کرد و قطعا کارگران ما که در راه خدمت جان خود را از دست بدهند، شهید خدمت محسوب میشوند.
در ایران همواره انتخابات مستمر داشتهایم
رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران نیز با اشاره به برگزاری انتخابات در روز جمعه ۱۱ اسفند ابراز امیدواری کرد مردم با انتخاب بهترینها برای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، برگ زرین دیگر به افتخارات این سرزمین اضافه کنند.
مهدی عباسی در تذکر پیش از دستور خود با اشاره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: هر آن چیزی که نقطه قوت ملت است، دشمن برای آن برنامه ریزی میکند بطوریکه از ابتدای انقلاب اسلامی امنتیت دفاعی، موضوع هستهای، جلوگیری از توسعه میادین گازی و نفتی، تمامیت اراضی هدف دشمن بوده است.
عباسی تاکید کرد: ایران جز معدود کشورهای همسایه است که به صورت مستمر انتخابات داشته است.
وی با بیان اینکه انتخاب آزاد مردم در انتخابات زبان زد همگان است، افزود: امیدوارم با حضور گسترده مردم شاهد حماسه حضور در عرصه انتخابات باشیم و نقشه دشمنان نقش بر آب شود.
ضوابط میراث فرهنگی در امامزاده یحیی (ع) مشکلساز شده است
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران هم در مورد محله امامزاده یحیی گفت: عدم عقب نشینی ملاکهای میراثی به دلیل ضوابط میراث فرهنگی از جمله درخواستهای مردم این محله است.
ناصر امانی ادامه داد: مشکلات محله امامزاده یحیی مانند مشکلات سایر محلات است؛ بافت میراثی محله که میتوانست فرصت بزرگی برای توسعه و سرمایه گذاری و جذب گردشگر باشد، متأسفانه حالا تبدیل به تهدید شده و یکی از عوامل عقب ماندگی و آسیب های اجتماعی محله شده به گونهای که وقتی در محله قدم میزنید با معابر تنگ و باریک و واحدهای مسکونی فرسوده که در حال ریزش است، روبرو میشوید.
وی اظهار کرد: ۱۰ درصد ساکنان این محله بومی هستند و مابقی ایرانی غیربومی یا اتباع بیگانه هستند که مالکان، ملک خود را برای انباری و کارگاه اجاره دادهاند و بعد از آن، از محله رفتهاند همچنین تعداد محدود ساکن هم در حال رفتن از محله هستند.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: حضور اتباع خارجی نیز در محله کاملا مشهود است؛ از یک مدرسه دولتی پسرانه بازدید کردم که نیمی از دانش آموزان آن اتباع بودند.
امانی اضافه کرد: وضعیت شب و روز در این محله متفاوت است؛ به گونهای که روزها کار و زندگی در جریان است و مردم ساکن رضایت دارند چرا که موجب دور شدن آسیب اجتماعی و تولید ثروت در محله شده اما با غروب خورشید شرایط متفاوت میشود و ناامنی و حضور آسیب دیدگان اجتماعی وضعیت دیگری در محله رقم میزند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران ادامه داد: البته در طول روز مردم در ترددها با سختی و مشقت روبرو هستند چرا که همزمان موتورسیکلت، وانت و چرخ دستی در حال تردد هستند که باید در این معابر تنگ و باریک به دیوار بچسبی تا آسیب نبینی.
وی با بیان اینکه عدم عقب نشینی ملکهای میراثی به دلیل ضوابط میراث فرهنگی یکی از موضوعات در سطح محله است، افزود: املاک رها شده مورد استفاده معتادان است که تعدادی از املاک پلاک قرمز هستند و محل استفاده توزیع کنندگان موادمخدر شده است به نحوی که اقدام به نصب چادر در حیاط کردهاند در این میان وضعیت بانوان معتاد تاسفآور است.