قم - ایرنا- نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در قم با حضور در ایرنا ضمن تشریح دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود، پیگیری حل مشکل معیشت مردم و توجه به مسجد محوری را از اولویت‌های کاری در صورت راهیابی به مجلس ذکر کرد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در راستای فراهم کردن فرصت برابر برای نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان قم و همچنین کمک به شناساندن بهتر نامزدها و برنامه هایشان به مردم، اقدام به مصاحبه با داوطلبان این دوره از انتخابات و پرسش از آنان در خصوص موضوع های استانی و کشوری کرده‌است.

گفت و گوی امروز ایرنا مرکز قم با آقای حسین محمدرضایی است، وی استاد راوی دفاع مقدس دانشگاه امام حسین(ع)، از چهره‌های رسانه‌ای استان قم است که بیش از سه دهه در این حرفه قلم زده‌است همچنین وی از جانبازان دفاع مقدس می‌باشد که یک سال در جبهه‌های حق علیه باطل حضور داشته‌است.

مدیرعامل انجمن نویسندگان و خبرنگاران دفاع مقدس، مدیرعامل خانه مطبوعات استان قم، مدیر روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم،‌ معاون فرهنگی، اجتماعی و زائران سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری قم و مدیر ارتباطات آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)‌ از جمله مسئولیت‌های محمدرضایی است.

چه شد که وارد عرصه انتخابات شدید؟

ابرای تحقق حضور حداکثری مردم در انتخابات احساس تکلیف کردم، لذا پای دراین عرصه گذاشتم. حضور مردم در عرصه های مختلف بویژه انتخابات، دشمنان را مایوس و زمینه ساز اقتدار کشور می شود، آنان دین و نظام اسلامی را حفظ می‌کنند و مولفه اساسی حکومت اسلامی هستند.

اولویت کاری شما در صورت راهیابی به مجلس چیست؟‌

به نظر بنده اساسی‌ترین کار یک نماینده در شرایط کنونی توجه به حل معیشت مردم است، اگر آنان معیشت نداشته باشند اما شهر را هم طلا کاری کنیم فایده‌ای ندارد، معیشت مردم با توسعه شهر باید با یکدیگر مورد توجه قرار گیرد که لازم و ملزوم هم هستند.

به نظر بنده یکی از وظایف اصلی نماینده،‌ قانون‌گذاری و نظارت است، همچنین در حوزه انتخابیه ارتباط با مردم و نظارت بر مدیران است. قانون وظایف نمایندگان مجلس را مشخص کرده‌است، نماینده‌ای که بخواهد در کارهای اجرایی دخالت کند، از اصل کار خود دور می‌ماند.

باید به این نکته توجه داشت که نماینده مجلس باید هم رنگ مردم باشد، با آنان نشست و برخاست کند، در دردهایشان شریک باشد، مثل آنان زندگی کند،‌ اگر برخلاف موارد فوق عمل کرد به دنبال زد وبند و گروه بازی و غیره رفت جامعه هدفش از او دور شده و دچار خسارت می‌شود.

بنده درخصوص برنامه‌هایم باید بگویم که به جد معتقدم که اگر مسجد محوری را تقویت کنیم، یعنی محله‌های مسجد محور را تقویت نماییم که تمام برنامه‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در مسجد باشد و از این مکان توزیع شود و یک امام جماعت مردم شناس، عادل،‌ کسی که نیازها را بسنجد و تفاوت نسل گذشته و حال را بفهمد بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد.

یک برنامه دیگر که بنده نیز معتقد به آن هستم این است که یک گروه جهادی در هر کوچه، همه کارها را از مدیران تحویل گرفته و انجام دهد،‌ ما هم اینک جوانان زیادی داریم که بیکار هستند، اگر وارد کار شوند،‌ هم از آسیب های اجتماعی نجات پیدا می‌کنند و هم وقتی ببینند که برای محله خودشان کار می‌کنند، جدی وارد میدان شده و مشکلات یکی پس از دیگری حل می شود و اثرات مثبت آن مشخص خواهد شد.

اما در بحث توسعه شهری هر دولتی سرکار آمده، یک کار انجام داده، مثلا همین مونوریل قم، اصل و ذات آن چیز خوبی است اما باید پیوست داشته باشد، پیوست فرهنگی و اجتماعی،‌ یعنی از نقطه‌ای که آغاز کار مونوریل است ایستگاه راه آهن، اتوبوس و تاکسی باشد و مرکز ورود و خروج مسافر شود. آن وقت توجیه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی پیدا می‌کند و هر چند کیلومتر که هم باشد از نظر اقتصادی توجیه دارد،‌ اما در شرایط کنونی که قرار است ۳۰ هزار میلیارد تومان که دو برابر بودجه شهرداری است هزینه شود اما هیچ پیوستی ندارد به نظر می‌رسد که نتیجه بخش نیست.

جو انتخابات در قم و کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید و چه توصیه‌ای به مردم و نامزدهای انتخابات دارید؟‌

بالاخره مشکلات اقتصادی، خانواده‌ها را هدف قرار داده، تحریم، تورم و خباثت افرادی در داخل و خارج کشور، فشار به مردم آورده است. دولت با همه توان دارد کار می‌کند و انشاالله باید با تمام توان بتوانیم با یک برنامه جدی از این مشکلات عبور کنیم.

خوشبختانه افرادی که نامزد انتخابات شدند، افرادی تحصیل کرده و فهیم هستند و این یک رقابت است که هرچه قدر با صداقت و به دور از اتهام باشد، مطمئنا فضای مثبتی خواهد بود و همه باید تلاش کنیم که اولویت خود را فراهم‌سازی حضور حداکثری مردم در انتخابات قرار دهیم.

سخن آخر

در این انتخابات همانند گذشته مهم حضور حداکثری مردم است که نظام اسلامی را بیمه می‌کند،‌ مسئولان و نامزدها باید به دنبال امید دادن به مردم باشند،‌ بنده هم آمدم تا اگر کسی کاندیدای مورد نظر خود را پیدا نکرد،‌ بنده هم هستم و تلاش می‌کنم به وعده‌های داده شده عمل کنم.

این نکته نیز قابل توجه است کاندیدایی که انتخاب شد، مردم را فراموش نکند، وعده‌هایی که داده یادش نرود و موکلین نیز باید مرتب پیگیری کنند که نماینده ما چه کار می‌کند آیا به وعده های خود عمل کرده است یا نه؟

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند ماه امسال برگزار می‌شود.