به گزارش ایرنا، دادستان مشهد روز سه شنبه در مراسم تحویل این کودکان در مجتمع شوق زندگی مشهد افزود: این اقدامات با ابزار و انگیزه های مادی قابل محاسبه نیست، خانواده هایی که این کودکان را به سرپرستی قبول کردند با قلبشان این اقدام را انجام دادند.
محمد حسین درودی افزود: دادگستری، بهزیستی و سایر نهادهای مربوطه در این خصوص تسهیلگری را انجام می دهند ولی اقدام مهم و اساسی را خانواده هایی انجام می دهند که این کودکان را به سرپرستی می گیرند.
وی بیان کرد: دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه پنج مشهد ویژه امور اطفال، نوجوانان، آسیب دیدگان اجتماعی با نام مجتمع شوق زندگی، از ابتدای امسال ۱۶۰ کودک آسیب دیده و نیازمند نگهداری و مراقبت را تحویل سرپرستان جدید داده که از این تعداد بیش از ۳۵ کودک مربوط به استان های دیگر بوده که در مشهد پذیرش شده اند.
به گزارش ایرنا، مجتمعهای شوق زندگی مطابق قانون برای حمایت از ۱۴ گروه از کودکان آسیبدیده یا در معرض آسیب، راهاندازی میشود.
قانون حمایت از اطفال و نوجوانان مصوب سال ۱۳۹۹ و در ادامه آییننامه اجرایی ماده ۶ این قانون، تکالیف متعددی را برای دستگاههای مختلف جهت حمایت از کودکان تعیین کرده است.
نخستین بار ابتکار و ایده مجتمع "شوق زندگی" در شهر مشهد توسط معاون دادستان این شهر اجرایی شد.