محمد معتمدی در گفتوگو با خبرنگار موسیقی ایرنا درباره اهمیت مشارکت مردم در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهارداشت: این موضوع در تخصص من نیست و در جایگاهی نیستم که در این باره سخن بگویم؛ به این دلیل که نظرات مختلف است و مردم عموماً از من انتظار دارند بیشتر در حوزه فرهنگ بشنوند. اما اگر بخواهم درباره مساله و موضوعی در حوزه انتخابات سخن بگویم، تاکیدم بر حوزه فرهنگ و هنر است.
موسیقی چرخ آخر درشکه تلقی نشود
خواننده موسیقی سنتی گفت: متاسفانه چرخ آخر درشکه از نگاه برخی از مسئولان، فرهنگ و در نهایت موسیقی است و از سوی قانونگذاران و سیاستگذاران با کمترین توجه رو به رو بوده است. برخی از همین بزرگواران حتی در نطقهای خود در مجلس واژه موسیقی را به دلیل یک سری ملاحظه کاریها به زبان نمیآورند در صورتی که موسیقی حقیقتی است که در جامعه ما جریان دارد وجود دارد، نمیتوان آن را پنهان کرد.
وی بیان کرد: نامزدهای انتخاباتی که رای کسب میکنند و به مجلس شورای اسلامی راه پیدا میکنند، این موضوع را فراموش نکنند که اگر به جامعه مانند یک رایانه نگاه کنیم، سیستم عامل و اصلیترین بخش جامعه فرهنگ است، جامعه از فرهنگ خود میتواند شکوفا شود یا زمین بخورد.
مشاور فرهنگی از نان شب واجبتر است
معتمدی اظهارداشت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید فرهنگ و هنر را در برنامهها و سیاستهای خود مورد توجه قرار دهند، در این حوزه مطالعه داشته باشند و دانش، اطلاعات و دانستههای آنان در حوزه فرهنگ و هنر به روز باشد.
خواننده موسیقی گفت: افرادی که در این مملکت در هر پُستی مسئولیتی دارند، مهم است که در کنار خود مشاوری در امور فرهنگی داشته باشند؛ یک مشاور فرهنگی از نان شب واجبتر است که هم برای مسئول خط مشیهای فرهنگی ترسیم کند و هم برای او مشخص کند که چه سخنانی را بگوید یا نگوید، در کدام حوزهها و بخشها حضور و نقش داشته باشد یا نداشته باشد، این موارد را برای او مشخص کند.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری روز جمعه- ۱۱ اسفندماه- در سراسر کشور برگزار میشود.