به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، ادریس راموز روز چهارشنبه در جلسه بیست و هشتمین نشست معاونان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان های مناطق آزاد کشور و هفتمین نشست ستاد هماهنگی خدمات سفر ۱۴۰۳، اظهار کرد: جزیره قشم به عنوان بزرگترین جزیره مسکونی غیرمستقل جهان از نظر ارتباطات سیاسی، اقتصادی و جغرافیای انسانی دارای ظرفیت ها و اهمیت بسیار بالایی است.
وی ادامه داد: لایحه های تمدنی متعددی در بیش از ۶۰ روستا و ۶ شهر جزیره قشم وجود دارد که در کنار تفاوت ها، دارای شباهت ها و یکپارچگی فرهنگی هستند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: الگوی توسعه در اکثر کشورهای جهان براساس فرهنگ و ظرفیت های فرهنگی است و قشم از این نظر دارای جاذبه های طبیعی و مزیت های فراوانی است.
راموز با اشاره به وجود سنت های فرهنگی متعدد در جزیره قشم، افزود: دانش بومی و توانمندی های مختلفی نزد جامعه محلی جزیره قشم وجود دارد و با برنامه ریزی صورت گرفته جهت احیا و برندسازی این موضوعات اقدامات خوبی آغاز شده است.
وی با اشاره به برگزاری موفق رویداد قشم بوم و جشنواره ملی آب و آوا در جزیره قشم، گفت: از ماه ها قبل با برگزاری رویدادهای مختلف و معرفی ظرفیت روستاهای جزیره، پیش بینی های لازم برای توزیع گردشگر در سطح جزیره با هدف جلوگیری از انباشت و تجمع گردشگران در قشم صورت گرفته است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: تمامی دستگاه ها و ارگان هایی که عضو ستاد اجرایی خدمات سفر هستند با ایجاد هماهنگی و هم افزایی، باید مطابق قانون، وظایف خود را به خوبی انجام دهند.
بیست و هشتمین نشست معاونان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان های مناطق آزاد کشور و هفتمین نشست ستاد هماهنگی خدمات سفر ۱۴۰۳ با حضور مصطفی فاطمی مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، غلامرضا خلیلی نیا معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد کشور، محمد فرزاد میرزایی مدیر گردشگری و میراث فرهنگی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، محمد محسنی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان و جمعی از معاونان و مدیران مناطق آزاد کشور و اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر استان هرمزگان برگزار شد.