به گزارش ایرنا، در این جشنواره هنرمندانی از زندانهای بندرعباس، میناب، بندرلنگه، حاجی آباد، اردوگاه رودان و کانون اصلاح و تربیت استان در بخشها و رشتههای مختلف و در فضایی آینده از پویایی، نشاط و خلاقیت در این رویداد مهم هنری مشارکت و به رقابت پرداختند و در پایان پس از ارزیابی هیئت داوران از گروهها و نفرات برتر تجلیل شد.
سرپرست زندانهای استان هرمزگان در آیین افتتاحیه این جشنواره با اشاره به نقش هنر در ایجاد زمینه های عمیق و اثرگذار اصلاحی و تربیتی در بین زندانیان، جشنواره سرود و آواها را فرصتی برای کشف استعدادها، تقویت مشارکت و همدلی اجتماعی و ارتقاء اعتماد به نفس مددجویان برشمرد.
آثار برگزیده، جهت شرکت در جشنواره کشوری سرود و آواهای مذهبی، محلی و آیینی معرفی خواهند شد.
سرپرست ادارهکل زندانهای هرمزگان در این آیین عنوان کرد: هنر با تکیه بر اصالتها و ظرفیتهای فرهنگ بومی میتواند با ایجاد تغییرات عمیق در نگرشها و ارزشها ، رشد و بالندگی در رفتارها را به ارمغان آورد و فرصت بازاجتماعی شدن زندانیان را فراهم سازد.
بشیر سردار، اصلاح و تربیت را مهمترین رسالت مجموعه زندانها برشمرد و هنر را ابزاری ارزشمند در تحقق این مهم دانست.
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی هرمزگان نیز در این مراسم برگزاری این جشنواره هنری در بین زندانیان را رویدادی ارزشمند و قابل تحسین دانست و گفت: زندانیان را بدون هرگونه قضاوت نسبت به رفتار مجرمانه به عنوان شهروند و عضوی از جامعه نیازمند و شایسته ارائه خدمات فرهنگی و هنری می بینیم.
اسماعیل جهانگیری همچنین برتعامل و همکاری با مجموعه زندانهای استان در پیشبرد و اجرای برنامههای اصلاحی و تربیتی تاکید کرد.