تهران- ایرنا- قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: صندوق رای قانونی‌ترین و مدنی‌ترین شیوه ابراز عقیده و اظهار نظر شهروندان است، باید به قدرت رای خود باور داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایرنا، علی دارابی روز پنجشنبه - ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۲ -در همایش «به استقبال نوروز و ماه مبارک رمضان» که با حضور سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، معاونان و مدیران ستادی و استانی وزارت میراث‌فرهنگی برگزار شد با اشاره به انتخابات پیش‌رو، ضمن عرض خداقوت به مدیرانی که در این عرصه فعال هستند، بر مشارکت هرچه بیشتر در این عرصه تاکید کرد.
قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی کشور اظهار داشت: شرکت در انتخابات و گزینش نامزدهای اصلح، بهترین روش اصلاح حکمرانی و برطرف کردن اشکالات ساختاری و مدیریتی کشور است.
دارابی صندوق رای قانونی‌ترین و مدنی‌ترین شیوه ابراز عقیده و اظهار نظر شهروندان در مدیریت کشور دانست و گفت: باید حال جامعه را خوب کرد و فضای انفتاح را به جای انقباض در مدیریت و حکمرانی حاکم کرد. باید بدانیم مردم‌سالاری دینی یعنی آنکه امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر فقید انقلاب فرمود که «میزان رای ملت است».
دارابی خاطرنشان کرد: اگر بناست اعتماد عمومی جلب شود، مردم باید به وضوح مشاهده کنند نتایج آرای آنها در حکمرانی موثر است.
قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی گفت: فردا (جمعه یازدهم اسفند) روز انتخابات است. هر آنچه را نمی‌خواهیم و هر آنچه را که می‌خواهیم، با رای من و شما ایجاد می‌شود. به قدرت رای خود باور داشته باشیم.

اماکن منتخب میراثی هنگام سال تحویل باز هستند

دارابی در بخش دیگری از این مراسم گفت: در مراسم به استقبال نوروز که امسال سومین دوره آن است، برنامه‌های سال گذشته را آسیب‌شناسی و برای سال آتی برنامه‌ریزی می‌کنیم.

وی به ثبت جهانی نوروز در سال ۱۳۸۸ و ثبت جهانی «افطاری و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی وابسته به آن» در آذرماه سال جاری اشاره کرد و آن را اتفاقی بزرگ ‌دانست که باید در ایام نوروز، برنامه‌های ویژه‌ای برایش تدارک دیده شود.

دارابی در ارتباط با ساعت کار مجموعه‌های تاریخی با بیان اینکه دستورالعمل جامعی تبیین شده است، ادامه داد: ویژه‌برنامه‌های نوروزی از ۲۴ اسفند آغاز می‌شود و تا نیمه فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد. در این ایام از ۱۰ تا ۲۱ میزبان بازدیدکنندگان هستیم.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی افزود: ۸۲۹ موزه فعال در کشور داریم که ۲۸۶ موزه، زیر نظر وزارتخانه هستند. همچنین با توجه به ۵۴ کاروانسرایی که امسال ثبت جهانی شد، تعداد سایت‌های جهانی در سراسر کشور به ۱۰۷ سایت رسیده که همراه پایگاه‌های ملی و محوطه‌های تاریخی در ایام نوروز به گردشگران خدمات می‌دهند.

وی ادامه داد: همچنین اماکن منتخب که امکان برگزاری مراسم تحویل سال را دارند، در نخستین روز سال جدید از ساعت ۴:۳۰ صبح به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

«در «شب‌های قدر» ساعت بازدید اماکن تاریخی، موزه‌ها و پایگاه‌های ملی و جهانی از ۱۰ صبح تا ۱۷ است»

وی  به تصویب و ابلاغ ارزشیابی هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی و میراث داران تمدنی در شورابی عالی انقلاب فرهنکی اشاره کرد و افزود: در نوروز ۱۴۰۲ در سراسر کشور ۱۴۰۰ بازارچه صنایع‌ستی دایر شد و این رویه برای نوروز سال ۱۴۰۳ هم در دستور کار قرار دارد.

استفاده از ظرفیت همیاران میراث‌فرهنگی و انجمن خیرین میراث‌فرهنگی، توجه به روایتگری و جهاد تبیین، درختکاری در محوطه پایگاه‌های میراث‌فرهنگی و تدارک مکان‌هایی برای صرف غذای افراد دارای عذر شرعی از دیگر نکات مطرح شده از سوی دارابی در این مراسم بود.