به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجتالاسلاموالمسلمین محمد حسن ابوترابیفرد در خطبه های عبادی – سیاسی امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در خطبههای نماز جمعه تهران بیان داشت: ارتقای سطح حضور نخبگان در اتخاذ تصمیمهای اساسی، گسترش قواعد حقوقی، نهادینهسازی حاکمیت قانون، اعمال نظارت مردم بر قدرت، کاهش سطح تصدیگری دولت و پرداختن به حوزههای حاکمیتی، سالمسازی ادارات و اشاعه فرهنگ شایستهسالاری سبب کاهش ناهنجاریها و برخورداری مردم از نشاط اجتماعی و افزایش سطح انگیزه، امید و مشارکت میشود.
ابوترابی فرد با بیان اینکه وحدت ملی و انسجام اسلامی دو راهبرد قطعی برای تحکیم ارکان اقتدار ملی و تبدیل تهدیدها به فرصتها است، تصریح کرد: ملتی که دارای وحدت است نماد عزم، اراده، امید و آرمانخواه است. این و حدت، دستاورد تفاهم، گفتوگو، تعامل برآمده از عقلانیت و اخلاق و حرکت بر مدار قانون است.
وی افزود: در نقطه مقابل اگر بر آتش اختلافات دمیده و گسلهای اجتماعی فعال و زمینه تنشهای سیاسی و اجتماعی فراهم شود وحدت ملی و انسجام اسلامی مورد تهدید قرار خواهد گرفت. این است که در آموزههای اجتماعی اسلام بیش از هر اصل بر وحدت و انسجام جامعه تأکید شده است.
ابوترابیفرد اضافه کرد: در حکمرانی برآمده از اراده ملت و مبتنی بر مبانی حقوقی پیوند تنگاتنگ و در هم تنیده شهروندان در اداره کشور و شکلگیری نهادها و نظامهای سیاسی از مهمترین ارکان مردمسالاری دینی و اقتدار ملی است.