به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار قاسم رضایی روز جمعه در حاشیه اخذ رای در مسجد مالک اشتر فراجا در جمع خبرنگاران به روح شهدایی که ناظر به این جشن بزرگ تداوم ریشههای انقلاب هستند، درود فرستاد و افزود: کسانی که عمری را سپری کردند و در این مدت پس از انقلاب در سال ۱۳۵۸ پای صندوقها برای رأی به جمهوری اسلامی ایران حضور پیدا کردهاند به یاد دارند که امروز همان روحیه در مردم با شور و نشاط دیده میشود و استنباط من از حضور مردم همان شور و حال است.
حضور در انتخابات تداوم آری ملت به جمهوری اسلامی
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه برگزاری انتخابات مختلف در کشور ما تداوم آری ملت ایران به جمهوری اسلامی در سال ۱۳۵۸ است، گفت: ملت بزرگ ایران همواره با این دیدگاه به این موضوع نگاه می کنند و همچون روزها و لحظاتی که برای آنها یاد آور خوشی هاست همچون لحظه تحویل سال و زمان افطار و عید فطر و انتظار فرا رسیدن زمان شرکت در انتخابات را میکشند.
وی افزود: در تصاویر دریافتی از سراسر کشور و نیز کارکنان انتظامی همواره با چهرههای خندان روبرو شدیم و همگان با شور و شادابی و با دیدگاه عید و تکلیف مداری پای صندوقهای رأی حاضر شدند و این حضور دشمنان را عصبانی کرده است.
سردار رضایی به آگاهی و بصیرت و آبیاری شجره طیبه انقلاب با حضور در پای صندوقهای رأی اشاره کرد و افزود: مجموعه انتظامی کشور نیز در کنار مردم به سبب مردمی بودن و انقلابی بودن و در کنار مردم وظیفه تامین امنیت را برعهده دارد و از سوی دیگر به دنبال انتخاب اصلحترین افراد برای رأی دادن به مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری هستند.
وی به حضور حداکثری کارکنان انتظامی در شعب رأیگیری اشاره کرد و گفت: کارکنان انتظامی و سربازان یگانهای مختلف انتظامی با دادن رای به دنبال مجلس انقلابیتر که امنیت و رفاه را برای آنان تامین کنند، هستند.
به گزارش ایرنا، امروز ۶۱ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ نفر واجد شرایط که از این تعداد ۳۰ میلیون و ۹۴۵ هزار مرد و ۱۳۳ نفر و ۳۰ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۱۶۵ نفر زن هستند، در پای صندوقهای رای حاضر می شوند تا بار دیگر ثابت کنند پای آرمان های امام راحل و رهبر انقلاب ایستاده اند و همچنان پاسدار جمهوریت و اسلامیت نظام هستند.
مردم شریف ایران با حضور در حوزه های انتخابیه، مردم سالاری دینی و مشارکت سیاسی را به نمایش گذاشته و به دشمنان این سرزمین از هر فرصتی برای ناامید کردن جوانان استفاده می کنند، نشان خواهند داد که ساخت ایران قوی تنها با دستان توانمند متخصصان، اندیشمندان و جوانان وطن دوست محقق می شود.
شور و هیجان قبل از برگزاری انتخابات و روزهایی که نامزدها از طریق رسانه ها و فضای مجازی به تشریح برنامه ها و اهداف خود برای ساخت ایرانی آباد و سرافراز می پرداختند، کاملا مشهود بود و اینک با گرم کردن تنور انتخابات و انتخاب آگاهانه، افراد اصلح را راهی خانه ملت و خبرگان رهبری می کنند و توطئه شوم معاندان نظام مبنی بر بزرگنمایی ضعف ها و کوچک شمردن اقدامات و نقاط قوت را نقش برآب خواهند کرد.
با دستور وزیر کشور؛ انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری راس ساعت ۸ صبح آغاز شد.
بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، حدود ۱۵ هزار نفر برای رقابت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تایید صلاحیت شده اند که ۱۲ درصد زن و ۸۸ درصد مرد هستند و ۱۴۴ نفر هم در مجلس خبرگان رهبری تایید صلاحیت شدند.
یک هزار و ۲۱۸ حوزه انتخابیه اصلی و فرعی و حدود ۵۹ هزار شعبه اخذ رای در ۳۱ استان تعبیه شده است که ۱۵ هزار شعبه سیار و ۴۴ هزار شعبه ثابت هستند.
همچنین طبق برنامه ریزی های انجام شده، انتخابات در چهار حوزه انتخابیه قم، رشت و خمام، آبادان و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار می شود. این چهار حوزه، ۱۷۰۰ شعبه دارند که برای هر شعبه پنج صندوق الکترونیکی و در مجموع ۱۰ هزار صندوق الکتریکی در نظر گرفته شده است.
بر اساس اطلاعیه ستاد انتخابات وزارت کشور فرآیند اخذ رای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری از ساعت ۸ صبح روز جمعه آغاز شد و تمامی شعب در سراسر کشور آماده اخذ رای از واجدین شرایط (متولدین ۱۳۸۴/۱۲/۱۱ و ماقبل آن) هستند.
در نهایت و با رای مردم ۲۹۰ نماینده راهی خانه ملت می شوند و ۸۸ نماینده نیز به مجلس خبرگان رهبری راه می یابند.