رضا شریفی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از مجموع یکمیلیون و ۹۰۵ هزار و ۹۳۳ نفر از واجدان شرایط رأی دادن، ۸۲۰ هزار نفر از مردم در انتخابات شرکت کردند.
وی افزود: ۴۳ درصد از مردم سیستان و بلوچستان در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری مشارکت کردند.
رئیس ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان ادامه داد: بر خلاف تمام تبلیغاتی که دشمنان انجام داده بودند تا مانع از حضور مردم در انتخابات شوند اما شیعه و سنی این استان با حضور پرشور خود در این عرصه مهم سیاسی بار دیگر نشان دادند که هیچگاه تحت تاثیر تبلیغات سوء دشمنان قرار نمی گیرند.
وی ادامه داد: مشارکت شیعه و سنی سیستان و بلوچستان در انتخابات یعنی رای دادن آنان به توسعه و پیشرفت استان است و این مساله وظیفه مسوولان را دوچندان میکند.
شریفی اظهار کرد: ۱۶۶ هزار و ۸۱۳ نفر از واجدان شرایط رأی در این استان رای اولیها بودند.
وی گفت: یکهزار و ۸۶۱ شعبه در سراسر سیستان و بلوچستان آرای مردم را اخذ کردند که در این تعداد ۹۶۰ شعبه اخذ رای سیار بودند تا مردم بتوانند به راحتی در دوازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره از مجلس خبرگان رهبری مشارکت کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: ۲ میلیون و ۱۹۳ تعرفه برای دوازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره از مجلس خبرگان رهبری در سیستان و بلوچستان پیش بینی شده بود.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با جمعیتی بیش از سه میلیون نفر هشت کرسی بهارستان را به خود اختصاص داده که این هشت سهمیه در استان مربوط به ۶ حوزه شامل زابل (زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز) با ۲ نماینده، زاهدان ۲ نماینده، خاش یک نماینده، ایرانشهر (ایرانشهر، دلگان، فنوج و سرباز) یک نماینده، سراوان(سراوان، سیب سوران و مهرستان) یک نماینده و چابهار(نیکشهر، کنارک، چابهار و قصرقند) یک نماینده است.