به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا به نقل الجزیره، اعضای شورای امنیت سازمان ملل با صدور بیانیهای بر لزوم در نظر گرفتن تمهیدات لازم برای حمایت از غیرنظامیان فلسطینی و حفاظت از زیرساختهای نوار غزه تاکید کردند.
اعضای شورای امنیت در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به تجمع غیرنظامیان در محل توزیع غذا که به شهادت یکصد فلسطینی انجامید تنها به ابراز نگرانی از جنایت اخیر این رژیم و امدادرسانی بسنده کردند.
در بیانیه شورای امنیت با ابراز نگرانی شدید در مورد این موضوع که تخمین زده میشود تمامی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار فلسطینی ساکن غزه به شدت با ناامنی حاد غذایی مواجه خواهند شد، از همه طرفهای درگیر خواسته شده است تا به قوانین بشردوستانه پایبند باشند و شرایط لازم برای حمایت از غیرنظامیان و ارسال کمکهای بشردوستانه برای آنان را فراهم کنند.
شورای امنیت در این بیانیه از رژیم صهیونیستی فقط درخواست کرد که گذرگاههای ورود کمکهای انسانی به غزه را باز نگه دارد و افزایش دهد.
به گزارش ایرنا، دهها فلسطینی روز پنجشنبه در اطراف کاروان کمک رسانی در شمال غزه کشته شدند. حماس نیروهای اسرائیلی را مقصر میداند که به سوی جمعیت فلسطینی تیراندازی کردهاند، در حالی که (رژیم) اسرائیل مدعی شد که بیشتر تلفات ناشی از ازدحام جمعیت در میان فلسطینیها بوده است زیرا جمعیت به سمت کامیونها هجوم آورده و آنهارا غارت کرده است.
مقامات بهداشتی غزه میگویند که حداقل ۱۰۴ فلسطینی بر اثر این حمله اسرائیل کشته شدند و تعداد تلفات فلسطینیها در طول ۵ ماه جنگ به بیش از ۳۰ هزار نفر رسید.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.