مرضیه نوروزی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: مادرانِ کارآفرین در دارالاکرام خمین در این نمایشگاه به طور فعال حضور داشتند و صنایعدستی، منسوجات خواب و آشپزخانه و خوراکیهای فصلی خانگی را برای عرضه و فروش به نمایش گذاشتند.
مدیر خیریه و دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) شعبه استان مرکزی توضیح داد: مادران حاضر در این نمایشگاه، عضو طرح یکپارچه اکوسیستم کارآفرینی مادران دانا و توانا هستند که دارالاکرام بیش از یک سال است اجرای آن را در شعب ۲۳گانه خود برعهده دارد.
نوروزی ادامه داد: مادرانی که از طریق آموزشهای رایگان موسسه و نیز خودشناسی و تکیه بر ظرفیتها و تواناییهای خود دارند، در مسیر توسعه فردی، توانمندسازی و خودکفایی اقتصادی خود و فرزندانشان گام برمیدارند.
در این نمایشگاه آثار مادران دانشآموزان در زمینههای وسایل آشپزخانه، پوشاک زنانه، نقاشی روی سفال و محصولات غذایی خانگی به نمایش گذاشته شد.
وی، هدف از برگزاری این نمایشگاه را معرفی توانمندیهای این بانوان و فروش تولیدات و محصولات خانگی آنها بیان کرد.
مدیر خیریه و دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) شعبه استان مرکزی اضافه کرد: امسال ۳۷۰ دست کاپشن به ارزش بیش از سه میلیارد ریال به دانش آموزان تحت پوشش این مرکز اهدا شد.
نوروزی با اشاره اینکه این موسسه حمایت آموزشی ۳۶۶ دانشآموز بیبضاعت استان را برعهده دارد، گفت: مشاوره تحصیلی و توانمندسازی مادران نسبت به ایجاد شغل و آموزش مهارت و یا معرفی به کارگاههای مختلف، تشکیل صندوق کارآفرینی، برگزاری کلاسهای تقویتی، معرفی به کلاسهای زبان، هنری، ورزشی، کتابخوانی و معرفی به بنیادهای آموزشی از جمله اقدامات این مرکز خیریه برای حمایت از دانشآموزان است.
وی بیان کرد: موضوع فعالیت این مرکز اعطای بورسیه تحصیلی به دانشآموزان واجد شرایط مستعدِ تحصیلِ از دوره ابتدایی تا دانشگاه که بدون سرپرست مؤثر هستند، به منظور پیشگیری از ترک تحصیل آنان در اثر فشارهای ناشی از آسیبهای اجتماعی و نیازهای شدید اقتصادی است.
مدیر موسسه خیریه و دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) شعبه استان مرکزی ادامه داد: شعبه خمین نیز به عنوان نمایندگی استان مرکزی در همین راستا فعالیت خود را از سال ۱۳۹۷ آغاز کرد.
نوروزی اظهار کرد: ۳۴ حامی از دانشآموزان زیر پوشش این موسسه خیریه حمایت میکنند.
خمین با ۱۰۵ هزار نفر در جنوب استان مرکزی است.