تهران- ایرنا- رئیس اداره مهندسی نیروهای مسلح از تشکیل شورای تحول هوشمندانه راهبردی لجستیک نیروهای مسلح در تعامل با دانشگاه دفاع ملی خبر داد و گفت: باید از سنتی کاری خارج شده و وارد عرصه جدید شویم.

به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، سرتیپ دوم حسین موسوی روز یکشنبه در اولین جشنواره مهندسی در حوزه ساخت و ساز مسکن، پادگان‌ها و سازه‌های مختلف که در معاونت مهندسی و پدافند غیر عامل نزاجا برگزار شد، اظهار داشت: در نیروهای مسلح با تعامل دانشگاه دفاع ملی شورای تحول هوشمندانه راهبردی لجستیک تشکیل شده که یکی از کارگروه‌های آن، کارگروه مهندسی است، چراکه باید از حالت روزمرگی و تقلید از گذشته و سنتی کاری خارج شده و وارد یک عرصه جدید و تحولی شویم تا بتوانیم کارها را بهبود داده و چرخه کنترل و نظارت را ارتقا دهیم.

رئیس اداره مهندسی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه سیاست‌ها و راهبردهایی در مهندسی نیروهای مسلح داریم که باید مبنا و الگوی کار ما قرار گیرد، ادامه داد: آیات و روایات مختلفی داریم که باید همیشه به سمت نوشدن و تکامل حرکت کنیم؛ لذا باید آیات الهی را الگوی خود در زندگی قرار دهیم و همواره در جهت رشد و تکامل و توسعه گام برداریم.

رئیس اداره مهندسی ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه راه رشد را در مهندسی نیروی زمینی ارتش شاهد هستیم، افزود: اقداماتی که از دهه ۹۰ به این طرف در نیروی زمینی ارتش مشاهده می کنیم اتفاقات خوبی با هدف گذاری طرح‌های لبیک در جهت تقویت بنیه دفاعی و معیشت در این نیرو افتاده و شاهد پیشرفت‌ها هم در حوزه رزمایشی، عملیاتی و هم در حوزه های مهندسی و تامین معیشت و خانه های سازمانی، نوشدن و زدودن کهنگی از پادگان ها هستیم.

وی با بیان اینکه باید به سمتی برویم که آنچه را امروز بنا می کنیم نگاه ما بازه ۵۰ تا ۱۰۰ ساله باشیم، گفت: باید در ساخت و سازها و مهندسی ها از مصالح با کیفیت استفاده شود و باید در اجرا دقت و نظارت قوی داشته و کاری کنیم که آیندگان از ما الگو بگیرند.

سرتیپ دوم موسوی افزود: اکنون در کشور شاهد این هستیم که خیلی از پروژه ها با وجود این که عمری از آنها نگذشته اما دچار فرسودگی شده اند که این با نظام، ادبیات و سیاست ها و راهبردهای ما تناقض دارد بنابراین باید کارمان را به نحو احسن و با دقت و کنترل و نظارت انجام دهیم.

رئیس اداره مهندسی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: سیاست گذاری‌های ما امروز به سمت هوش مصنوعی است. باید در حوزه‌های مختلف و انرژی به سمتی برویم که بتوانیم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و اگر قرار است سازه ای در برخی تهدیدات ساخته شود باید آیین نامه های خود را داشته باشیم نه اینکه ملاک ما آیین نامه های کشورهای دیگر باشد.

وی تاکید کرد: باید به سمتی برویم که آیین نامه های ما به ویژه ارتش مرجع شود که همه دنیا به ما رجوع کنند و قطعا نیروی زمینی ارتش با ظرفیت بالایی که در همه عرصه ها دارد می تواند به این امر کمک کند بنابراین این تحول و انقلاب و دگرگونی را باید در نیروهای مسلح ایجاد کنیم.