به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش روز شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ ضمن دریافت آخرین گزارش از اقدامات صورت گرفته، دستور داد همه امکانات برای خدمت رسانی در مناطق آسیب دیده از سیل استان سیستان و بلوچستان بسیج شود.
در همین راستا و پیرو دستور وزیر راه و شهرسازی، رضا اکبری معاون راهداری سازمان راهداری و حملونقل جادهای، رهسپار استان سیلزده سیستان و بلوچستان شد.
به گفته معاون سازمان راهداری و حملونقل جادهای، راهداران با تلاش شبانه روزی و بسیج همه امکانات از جمله ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین برای ارائه خدمات در مناطق درگیر سیلاب به منظور مرمت و بازگشایی راههای آسیب دیده در ایرانشهر، کنارک، دشتیاری، قصرقند، چابهار و نیک شهر مشغول فعالیت و امدادرسانی هستند.
وی افزود: بر اثر بارندگی راههای مواصلاتی جنوب استان متحمل خسارت شدید حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان شده است که ۵۰ اکیپ و ۳۴۰ نفر راهدار در جنوب استان برای بازسازی فعال شدهاند و میزان خسارت وارده به روستاهای شمال استان نیز حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد میشود.
به گفته اکبری، ۹۰ دستگاه ماشین آلات سنگین جنوب استان سیستان و بلوچستان و حدود ۲۰ دستگاه از استانهای هرمزگان، کرمان و شمال استان به منطقه جنوب اعزام شده است و ۲۰ دستگاه ماشین آلات سنگین هم توسط بخش خصوصی تأمین شده است. به علاوه حدود دو هزار کیلومتر راه آسیب دیده در جنوب استان و بیش از ۲۰۰ دستگاه پل و آب نما و محورهایی که در حاشیه کوهستان و تراشههای سنگی بوده در اثر بارندگی ریزش کرده که اکیپهای راهداری در حال پاکسازی راهها هستند.
معاون راهداری سازمان راهداری و حملونقل جادهای افزود: راه دسترسی حدود ۱۷۸ روستا مسدود شده است که در بخشی از آنها همچنان جریان آب برقرار است و امکان بازگشایی تا فروکش کردن آب وجود ندارد؛ در سایر نقاط که آب فروکش کرده و با ایجاد خاکریزی امکان تردد، فراهم شده است و برنامهریزی شده تا ۱۰ روز تمام مقاطعی که دچار آب بردگی شده، ترمیم و تردد برقرار شود. ؛ ضمن اینکه با تاکید وزیر، دستور داده شد. فعلاً به صورت موقت ۵۰ میلیارد تومان در چهار سرفصل، برای اجاره ماشین آلات و خرید مصالح و بازسازی راه و ابنیه فنی، به جنوب استان تخصیص یابد.