سعید موحد روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: سیستان و بلوچستان استان پهناور و با پراکندگی بسیار زیاد روستاها روبه رو است و با توجه به شرایط سخت انتقال بیمار در صورت نامساعد بودن شرایط جوی و وجود مناطق کوهستانی به ویژه سیلاب اخیر و دور از دسترس به مراکز درمانی ضرورت راهاندازی اورژانس هوایی را دوچندان کرده بود.
وی ادامه داد: استفاده از اورژانس هوایی در مناطق سخت گذر با کاهش زمان در امدادرسانی موجب نجات جان مصدومان تصادفی و کاهش صدمات ناشی از حوادث و بیماران اورژانسی میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر تصریح کرد: کادر اورژانس هوایی ایرانشهر متشکل از چهار نفر کارشناس فوریتهای پزشکی و سه نفر تیم پروازی است و جا به جایی مادران باردار، مصدومان سیلاب و انتقال بیماران دارای وضعیت وخیم در شهرهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از جمله وظایف این اورژانس است.
وی ادامه داد: در این راستا بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برای دومین بار بدلیل بسته شدن مسیرهای ارتباطی برای انتقال بیمار اورژانسی، مرد ۷٠ ساله از نوبندیان به بیمارستان امام علی (ع) چابهار به پرواز در آمد.
موحد تاکید کرد: امروزه به دلیل دشواری دسترسی به مناطق سخت گذر در این حوزه سرزمینی و همچنین بحرانهای احتمالی، خدمات این واحد امدادی در این استان از ضروریات است و تمام سعی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بر اینست که خدمات اورژانس هوایی تداوم و ارتقا پیدا کند.
به گزارش ایرنا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر شهرستانهای جنوب سیستان و بلوچستان شامل ایرانشهر، بمپور، دلگان، سرباز، راسک، فنوج، قصرقند، نیکشهر، دشتیاری، زرآباد، کنارک و چابهار را زیر پوشش دارد.