به گزارش ایرنا، سرهنگ کارآگاه جوشن سهرابی شامگاه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی اعلام شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری با عنوان سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال و به سرقت رفتن سرمایه های آنان ، موضوع به صورت ویژه در دستور کار گارآگان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود : با بررسی های انجام گرفته مشخص شد، شخصی پس از ثبت شرکت برنامه نویس رایانه در شهر بوشهر فعالیت خود را آغاز و پس از جذب دریافت مبالغ زیادی از شهروندان تحت عنوان سرمایه گذاری در ارز دیجیتال با دادن وعده پرداخت سود بالا متواری شده است.
رییس پلیس آگاهی استان بوشهر تصریح کرد: با پیگیری و تلاش کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان، متهم شناسایی شد.
وی ادامه داد: شب گذشته پس از اخذ مجوز قضایی در یک عملیات هدفمند متهم دستگیر و تحقیقات از وی آغاز شد .
رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر بیان کرد: تا این لحظه تعداد ۳۵ نفر از افراد مالباخته شناسایی و موضوع کماکان تحت پیگیری ویژه قرار دارد.
سهرابی عنوان کرد: چنانچه افرادی با این شیوه در سطح استان مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند، در اسرع وقت با همراه داشتن مدارک و مستندات به اداره مبارزه با جرایم جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان مراجعه نمایند.
وی تاکید کردند: برای جلوگیری از وقوع جرایم کلاهبرداری، صحیح و منطقی آن است که قبل از انجام هر گونه معامله یا فعالیت اقتصادی حتما استعلام مورد نیاز توسط شهروندان از دستگاه های متولی انجام و پس از اطمینان کامل و رعایت ضوابط قانونی معامله یا فعالیت اقتصادی را انجام دهند.
رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر گفت: انتظار می رود شهروندان و مسافرین وقایع و رخداد را از طریق سامانه ۱۱۰ و درخواست و پیشنهادات خود را از طریق سامانه ۱۹۷ اطلاع رسانی کنند.