سنندج-ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: تعهد استان برای اشتغال در سال جاری ۲۱ هزار و ۵۹۹ نفر بود که تا امروز ۱۱۴ درصد محقق شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرزاد پیشکاری روز دوشنبه در نشست هیات امنای کانون کارآفرینان برتر کردستان اظهار کرد: تا ۱۳ اسفند ۲۴ هزار و ۳۶۵ نفر صاحب شغل شدند.

وی افزود: کردستان در رتبه‌بندی درصد بهبود عملکرد استانها، در سال جاری از ۲۷ بهمن تا ۱۰ اسفند توانست در جایگاه پنجم کشوری قرار گیرد که این مهم با تعامل و همکاری بسیار مطلوب دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل حاصل شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان به صحت سنجی ۱۷ هزار و ۸۹۶ شغل ثبت شده در سامانه رصد اشاره کرد و گفت: در قدم بعدی اشتغال، کانون کارآفرینان برتر کردستان امسال راه‌اندازی شد تا با استفاده از ظرفیت نخبگان و فرزانگان عرصه کارآفرینی برای ایجاد شغل بهره بیشتری برد.

پیشکاری ادامه داد: فعالیت این کانون مثمر ثمر و در توسعه، ترویج و نهادینه کردن فرهنگ کارآفرینی با ایجاد ارتباط و شبکه‌سازی بین نهادهای عمومی، دولتی و اجرایی در زیست بوم کارآفرینی اثرگذار بوده است.

وی یادآور شد: با استفاده از تجارب و دانش کارآفرینان برتر استان، گامهای موثری در زمینه اشتغال برداشته شده است.

راه‌اندازی کمیسیونهای تخصصی کارآفرینی

رئیس کانون کارآفرینان برتر رسمی کردستان نیز اظهار کرد: راه‌اندازی دفتر اختصاصی، تامین مالی فعالیتهای اولیه کانون توسط اعضای هیات مدیره، عقد تفاهم‌نامه با صندوق پژوهش و فناوری استان و ارائه خدمات صندوق به کارآفرینان، کسب سه کرسی از کمیسیونهای تخصصی کانون کارآفرینان برتر ملی و انتخاب به عنوان یکی از ۶ کانون برتر ملی از جمله عملکردهای این کانون در طول ۶ ماه از آغاز فعالیت آن است.

ناصر شکری افزود: انتخابات سه کمیسیون بانوان، بهبود فضای کسب و کار و مرزنشینان انجام شده و سه کمیسیون اقتصاد دیجیتال، صنایع و معادن و صادرات نیز در دست اجراست.

وی گفت: ایجاد شبکه مشاوران از بین اعضای کانون کارآفرینان برتر رسمی استان، رسیدگی به طرحهای کانون کارآفرینان برتر رسمی از محل وجوه اداره شده دستگاههای اجرایی از جمله پیشنهاداتی است که در این حوزه داریم.

رئیس کانون کارآفرینان برتر رسمی کردستان به حرکت قابل تحسین استاندار کردستان برای اختصاص ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار به صندوق پژوهش و نوآوری پارک علم و فناوری استان اشاره کرد و گفت: این حرکت در زیست بوم کارآفرینی، تاثیر بسزایی داشت.

شکری تاکید کرد: پیشنهاد می کنیم در تعامل با وزارتخانه‌های صمت، جهاد کشاورزی، عتف و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای واگذاری امتیازات تاسیس و ایجاد شرکت شهرکها و نواحی صنعتی، مجتمع‌های کشاورزی، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری اختصاصی با اولویت کارآفرینان برتر در استان ایجاد شود.

وی بکارگیری ارکان و اعضای کانون کارآفرینان برتر در تصمیمات استراتژیک و اجرایی به عنوان هیات اندیشه‌ورز در اتاق فکر کردستان را مورد تاکید قرار داد و افزود: تعامل با دانشگاهها برای استفاده از کارآفرینان برتر رسمی به عنوان مدرس خبره و تشکیل مجمع خیرین کانون کارآفرینان برتر استان نیز دنبال شود تا بتوانیم شاهد اثربخشی فعالیت کارآفرینان برتر باشیم.