به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، غلامرضا زادمهر دوشنبه شب با اشاره به تشدید بازدیدها از مراکز عرضه مواد غذایی در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز در این شهرستان بیان کرد: بازدید از صنوف و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به طور مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول انجام و مواد غیربهداشتی از سطح بازار جمع آوری می شود.
وی جمع آوری و معدوم سازی مواد غذایی فاقد استانداردهای بهداشتی را یکی از فعالیت های روزانه واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول اعلام کرد و افزود: آب و مواد غذایی آلوده، حاوی میکروارگانیسم های (عوامل) بیماری زا بوده که در صورت مصرف، در کمترین زمان و به صورت ناگهانی تعداد زیادی از مصرف کنندگان را در معرض ابتلا به مسمومیت قرار می دهد.
مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول رعایت نکات بهداشتی در روند تهیه، توزیع و نگهدای فرآورده های غذایی و آشامیدنی را مورد تاکید قرار داد و گفت: شهروندان در هنگام خرید، نکات لازم همچون شرایط نگهداری، تاریخ انقضا و برچسب اصالت کالا را مورد توجه قرار دهند.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام مرکز بهداشت دزفول، آبان ماه امسال نیز یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد در این شهرستان شناسایی و معدوم شد.
سلامت شهروندان در گرو رعایت استانداردهای بهداشتی از سوی اصناف است و واحدهای صنفی نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از طریق آب و غذا دارند.