به گزارش بامداد سهشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، نبنزیا با تاکید بر اینکه کارکنان آنروا تنها بر اساس اتهامات (رژیم) اسرائیل از کار برکنار شدهاند، خاطرنشان کرد: ما متذکر میشویم که این کارکنان قبل از انجام هرگونه تحقیقات و فقط بر اساس ادعای اسرائیل، بلافاصله از کار برکنار شدند و خواستار تجدید نظر در این اقدام تا روشن شدن همه جوانب امر هستیم.
نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با بیان اینکه بودجه آنروا باید مجدداً به طور کامل برقرار شود، تاکید کرد: در غیر این صورت، کسانی که با امتناع از ارائه کمکهای مالی خود به آنروا از این آژانس باجخواهی میکنند، در مسئولیت عواقب اقدامهای غیرانسانی رژیم اسرائیل در نوار غزه شرایک خواهند بود.
نبنزیا در ادامه سخنان خود با قدردانی از همه کشورهای عضو سازمان ملل که به کمک آنروا شتافتند و حتی تعهدات بیشتری را در قبال این آژانس بر عهده گرفتند، یادآور شد: ما همچنین از سایر کشورها میخواهیم که از آنروا به منظور تضمین تداوم فعالیت پایدار و بدون وقفه این آژانس حمایت کنند.
به نوشته خبرگزاری تاس، در اواخر ژانویه تعدادی از کشورها از جمله ایالات متحده، انگلستان، آلمان و کانادا به دلیل ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر ارتباط مشکوک چند تن از کارکنان آنروا با حماس، کمکهای مالی خود به این آژانس را به حالت تعلیق درآوردند.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.