به گزارش ایرنا از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، آیت الله سید مجتبی حسینی یکی دیگر از سخنرانان سیزدهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان دوره پنجم در نطق پیش از دستور خود گفت: ماه معظم شعبان و ایام فرخنده این ماه مبارک، گرامی می داریم و از مردم غیور و وفادار ایران به دلیل حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و مشارکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری قدردانی میکنیم.
نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری، در ادامه با اشاره به این که یکی از مهمترین دغدغه های ملت ایران و مسئولان عالی کشور، اصلاح وضعیت اقتصادی کشور است، افزود: به همین دلیل رهبر معظم انقلاب بیش از یک دهه است اولویت در نامگذاری سالها را به مسائل اقتصادی اختصاص داده اند و به نظر می رسد مهمترین مشکل در این عرصه دخالتهای دولتها در روند اقتصادی کشور است که باید این روند اصلاح شود.
آیت الله حسینی، جلوگیری از انحصار، احتکار و آزادی کامل تولید و به دنبال آن آزادی نرخها به صورت تدریجی پس از زمینه سازی لازم و پرهیز از بنگاهداری بانکها را از راه حلهای مشکلات اقتصادی دانست و بر انحصار عملیات بانکی در امانتداری اموال مردم و دولت تأکید کرد.
این نماینده مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این که اقتصاد پویای مبتنی بر نظام اقتصادی اسلام باید در کشور حاکم شود، تحقق این امر را منوط به اقدام مسئولان قوای سه گانه بخصوص مجلس شورای اسلامی و همراهی نهادهای پژوهشی دانست.
وی در خاتمه به برخی مشکلات اقتصادی مردم در حوزه انتخابیه استان خراسان رضوی به خصوص در حوزه کشاورزی اشاره کرد و راه حل این مشکلات و مشکلات مشابه در امر اقتصاد را رعایت قواعد کلی اقتصاد اسلامی برشمرد.