عباس برزگر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مسکن ایثارگران و ارائه تسهیلات در این خصوص به جامعه هدف، از جمله برنامههای بنیاد شهید به شمار میرود.
وی تصریح کرد: پرداخت تسهیلات مسکن بر اساس اولویت شامل جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، والدین، همسران و فرزندان شهداست که تاکنون وام مسکن دریافت نکردهاند، همچنین فرزندان صغیر جانباز و آزاده متوفی یا همسر جانباز متوفی که دارای فرزند نبوده اند می توانند از این تسهیلات استفاده کنند مشروط بر اینکه ایثارگر قبلا از این خدمات استفاده نکرده باشد.
برزگر اضافه کرد: جانبازان ۷۰ درصد که دارای مسکن نامناسب هستند و تبدیل به احسن منزل مسکونی آنها ضروری باشد، جانبازان تا ۲۴ درصد که قبلا وام مسکن دریافت نکردهاند، فرزندان جانبازان ۷۰ درصد که قبلا وام مسکن دریافت نکردهاند و ایثارگرانی که در سالهای گذشته از تسهیلات بانکی مسکن ایثارگران کمتر از سقف وام مصوب سال ۱۳۹۰ استفاده کرده و پس از فک رهن و تسویه وام دریافتی صرفا در قالب تسهیلات ساخت میتوانند مجددا از این تسهیلات بهره مند شوند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان اضافه کرد: سقف تسهیلات سال ۱۳۹۰ در مرکز استان ۳۰۰ میلیون ریال و در شهرستان ها ۲۵۰ میلیون ریال بود.
وی تصریح کرد: مطابق این بخشنامه واجدین شرایط تسهیلات مسکن میتوانند نسبت به مراجعه به سامانه ایثار من و ثبت درخواست اقدام و پس از طی فرآیند قانونی و احراز شرایط از ابتدای سال ۱۴۰۳ به بانکهای عامل معرفی شوند.
برزگر با اشاره به اینکه تسهیلات مسکن جامعه ایثارگری با نرخ سود چهار درصد و با بازپرداخت ۲۰ ساله پرداخت میشود، ادامه داد: مبلغ این تسهیلات در مراکز استانها پنج میلیارد ریال، سایر شهرستانها چهار میلیارد ریال و روستاها سه میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه این تسهیلات غیرقابل فروش و انتقال به غیر است و فروش این تسهیلات مجاز نیست، تاکید کرد: تسهیلات حمایتی غیر ایثارگری از قبیل تسهیلات کارمندی، شرکتی و نظایر آن مانع دریافت این تسهیلات نمیشود.