جیرفت- ایرنا- رییس مرکز بهداشت جیرفت در آغاز اجرای طرح تشدید نظارت بر سلامت نوروزی و ماه مبارک نوروزی بر ضرورت هماهنگی بین بخشی سایر نهادها تاکید و بیان کرد: در این زمینه ضرورت ساماندهی صنوف دوره گرد، مشکلات ترکیدگی لوله های آب شرب، فاضلاب رها در کوچها و نیز جوهای خشکیده در کنار مسائل مربوط به ریزگردها نمایان است.

دکتر علیرضا مقبلی روز چهارشنبه در جمع کارکنان طرح تشدید کنترل بهداشتی در شهرستان جیرفت گفت: نظارت و مدیریت بهداشت محیط در قالب طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان بر بیش از چهار هزار و ۶۰۰ واحد صنفی این شهرستان آغاز شد.

وی اظهار کرد: طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکزی از جمله شامل عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی، اقامتی، تفریحی، رستوران‌ها، آرایشگاه‌ها، هتل ها و مساجد و همچنین کنترل کیفیت آب آشامیدنی در شهر جیرفت و بخش‌های تابع و روستاها از امروز تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.
مقبلی از فعالیت ۳۵ کارشناس بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: کارشناسان بهداشت محیط، کار بازدید از بیش چهار هزار و ۶٠٠ واحد صنفی عرضه، تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در قالب پنج گروه بازرسی و یک گروه آنکال(آماده) شبانه روزی را انجام می دهند و تا پایان طرح از ساعت هشت صبح تا ۲۲:۰۰ فعال هستند.

ضرورت همکاری بین بخشی
مقبلی به اهمیت همکاری تنگاتنگ بین‌بخشی برای ارتقای حوزه سلامت تاکید کرد و بیشترین عوامل موثر بر سلامت را رعایت نکردن مسائل بهداشتی بعضی صنوف دوره‌گرد، ترکیدگی لوله‌های آب آشامیدنی، فاضلاب رها شده در کوچه و جوهای خشکیده و ریزگردها دانست.
وی ضمن تشکر از فعالان عرصه بهداشت به علت تشدید نظارت‌ها گفت: امیدواریم با اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان شهروندان و مسافران نوروزی با سلامت نوروز ۱۴۰۳ را سپری کنند.
رییس مرکز بهداشت گفت: همچون سال های گذشته دستگاه قضا، تعزیرات حکومتی، اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی، اداره صنعت و معدن، بازرسان اتاق اصناف و اداره دامپزشکی در این برنامه مهم با مرکز بهداشت و واحد بهداشت محیط همکاری دارند.

مقبلی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۰۴۳۴۳۲۱۸۵۱۲ یا با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند و موارد خلاف بهداشتی را اطلاع رسانی کنند.