دکتر سید کاظم غفاریان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سه مورد از این مراکز افراد بدون صلاحیت و مجوز به حیطه درمان درد، مشکلات ستون فقرات، دیسک کمر و حتی لاغری و رژیم درمانی با دستگاههای تخصصی ورود پیدا کرده بودند.
وی ادامه داد: پنج مراکز غیرمجاز دیگر نیز در حوزه زیبایی و آرایشگاه فعالیت داشتند و افراد بدون مجوز و غیردرمانی در آنجا اعمال زیبایی و درمانی مانند تزریق ژل، بوتاکس، کاشت مو، لیزر، لیفت صورت و هایفو (جوان سازی پوست) انجام میدادند.
مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این مراکز غیرمجاز به تازگی توسط کارگروه مبارزه با مداخلهگران سلامت و در راستای حفظ سلامت شهروندان شناسایی و مهر و موم شدند و پرونده آنها به مراجع قضایی ارسال شد.
غفاریان با بیان اینکه مداخله گران سلامت تهدیدی برای جامعه محسوب میشوند، افزود: شهروندان باید آگاهانه و هوشمندانه به این مراکز اعتماد نکنند، همچنین آنها میتوانند شکایتهای خود را از طریق سامانه ۱۹۰ و سامانه جامع نظارت برای پیگیری ثبت کنند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.