به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرزاد مخلصالائمه» عصر چهارشنبه در نشست اقدام مشترک تنظیم بازار استان مرکزی، افزود: به مردم هم توصیه میشود تا خرید خود را مدیریت کنند و به آخر سال موکول نکنند.
وی بیان کرد: در کنترل بازار آنچه مهم است شامل قیمت، کیفیت و رفتار صنف و فروشندگان است که باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار مرکزی گفت: فعالان بازار به آرامش کسب و کار به ویژه در ماه رمضان و عید نوروز متعهد باشند و مسولان تامین اقلام پر مصرف را بیشتر مورد توجه قرار دهند.
مخلص الائمه افزود: دستگاههای نظارتی هم حداکثر کنترل برای تنظیم بازار را داشته باشند و
سامانههای متعددی برای شکایت و گزارش مردمی در بازار وجود دارد که باید فعال و پاسخگو باشند و رسانهها راستی آزمایی کنند که دچار نقص کارکرد نباشند.
وی بیان کرد: طرح نشان «کاسب امین» به شکل کامل در استان مرکزی در تمام صنوف اجرایی شود و به هر کاسب امین این نشان اهدا و در محل کسب، نصب شود.
استاندار مرکزی گفت: باید با مدیریت لازم، مانع رویدادهای تلخ در بازار برای مردم بود و شرایط آخر سال با کنترل و نظارت مورد بازرسی قرار گیرد.
مخلص الائمه در ادامه افزود: قیمت مواد پروتئینی به ویژه قیمت گوشت مرغ در استان مرکزی در مقایسه با سایر استانهای هم مرز، بالاتر است.
وی بیان کرد: نباید اجازه داد قیمت مواد پروتئینی به ویژه گوشت مرغ در استان مرکزی بیشتر از استانهای همجوار به دست مردم برسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز گفت: قیمت گوشت مرغ در یک ماه اخیر در استان مرکزی نسبت به استانهای همجوار بالاتر بوده است.
«حسن میرزاخانی» افزود: زمانی که قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در سایر استانها ۵۶۰ هزار ریال بود در استان مرکزی ۵۹۰ هزار ریال در اختیار مصرف کنندگان قرار میگرفت.
وی بیان کرد: چنانچه شرایط استان در قیمتگذاری گوشت مرغ به شکل دیگری رقم زده شود ستاد تنظیم بازار استان، تصمیم میگیرد تا هم به نفع تولید کننده و هم مصرف کننده، اقدام کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: آنچه مردم از مدیران انتظار دارند، وفور اقلام با قیمت مناسب در بازار است که باید مورد توجه قرار گیرد
مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری مرکزی نیز گفت: جهاد کشاورزی بهمن ماه ۲ هزار و ۴۸۷ بازرسی ۲۳۰ پرونده تشکیل که ۱۵۳ پرونده ویژه نانواییها است.
«محمدرضا گودرزی» افزود: اتاق اصناف استان نیز سه هزار و ۸۳۷ بازرسی انجام و ۱۴۲ پرونده تخلف شناسایی کرده است.
وی بیان کرد: ۲ هزار و ۵۶ بازرسی نیز در این بازه زمانی توسط اداره کل صمت استان انجام و ۵۶۳ پرونده تعزیراتی تشکیل که معادل ۲۲ درصد تخلف شناسایی شده است.
مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری مرکزی درباره وضعیت قیمت مرغ گفت: با این حجم جوجه ریزی در استان کمبود مرغ در بازار نشان از مدیریت نامناسب جهاد کشاورزی دارد.
معاون دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی هم گفت: امسال یک هزار و ۴۳۰ قطعه جوجهریزی در واحدهای تولیدی استان انجام شد و تاکنون ۱۰ درصد افزایش جوجهریزی در استان ثبت شده است.
«علی اخوان» افزود: پیشبینی شده تا ۲۵ روز دیگر میزان جوجهریزی در سطح مرغداریهای استان به ۲۳ درصد افزایش یابد.