خلیل احمد سلامی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: به موجب این تفاهمنامه ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ملزم شدند مقرریبگیران بیمه بیکاری را که حداقل ۶ ماه از مدت دریافت مقرری بیکاری آنان باقی مانده است، بر اساس سن، جنس، رشته تحصیلی، مهارت و شغل قبلی طبقهبندی کرده و متناسب با نیاز بازار کار منطقه و تقاضای کارفرمایان برای نیروی کار، برای گذراندن آموزشهای مهارتی به سازمان فنی و حرفهای معرفی کنند.
وی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفهای نیز باید دورههای آموزش مهارتی ویژه مقرریبگیران بیمه بیکاری را با هدف فراهم آوردن زمینه اشتغال مجدد آنها، متناسب با فرصتهای شغلی مورد نیاز بازار کار هر منطقه و نیز تقاضای کارفرمایان برگزار کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین سازمان تأمیناجتماعی براساس این تفاهمنامه متعهد شده با اخذ مستندات هزینهکرد، هزینههای آموزش فنی و حرفهای موضوع این تفاهمنامه را از محل اعتبارات بیمه بیکاری هر ۶ ماه یک بار به حساب سازمان آموزش فنی و حرفهای واریز کند.
وی گفت: بیمه بیکاری به عنوان یکی از حمایتهای تأمین اجتماعی است که طبق مقررات به بیمه شدهای که بدون میل و اراده بیکار شده و آماده کار است پرداخت می شود.
سلامی افزود: مدت زمان دریافت بیمه بیکاری، از ۳۶ماه برای افراد مجرد و ۵۰ ماه برای بیمهشدههای متأهل و متکفل بیشتر نیست.
وی بیان کرد: ۷۸۷ نفر در سیستان و بلوچستان بیمه بیکاری دریافت میکنند که از این تعداد، ۱۴۰ نفر برای فراگیری آموزشهای مهارتی به فنی و حرفهای معرفی شدند.